O kompaniji
4
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Intersoft d.o.o. logo

Intersoft d.o.o.

4.5

O nama

InterSoft doo je započeo svoju delatnost 1992. godine.

InterSoft se bavi projektovanjem, izgradnjom, implementacijom, održavanjem i postrazvojem integralnih informacionih sistema u svim domenima poslovanja. Raspolažemo zapaženim i značajnim iskustvom u razvoju integralnih informacionih sistema.

Sedište InterSoft-a je u poslovnoj zgradi Ekonomskog fakulteta u Subotici što obezbeđuje svakodnevnu komunikaciju i poslovnu saradnju sa brojim stručnjacima ove naučno-obrazovne institucije.

InterSoft je Oracle Partner i licencirani korisnik najsavremenijih Oracle alata za razvoj aplikacija (Oracle Developer Suit).

InterSoft poseduje iskustvo u realizaciji sledećih koncepata: 

Izgradnja integralnih informacionih sistema u ERP pristupu, Klijent /server koncepti, Koncept troslojne i višeslojne arhitekture, Workflow koncepti, Internet koncepti, E -biznis.

Softverska okruženja i informacione tehnologije u kojima razvijamo integralne informacione sisteme su:

Operativni sistemi: Windows, Linux, Unix Sistemi za upravljanje bazom podataka: Oracle Razvojni alati: Oracle, Java, Visual FoxPro, Visual Basic, PHP.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod