Invej a.d.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Invej a.d.

  (2 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kratka priča sa čovekom koji vodi sektor. Nema nikakvih pitanja. Uslovi su očajni, gori nego u državnoj firmi. Čak se radi i subotom.

utisak sa intervjua postavljen: 29.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Organizovan kao savremena upravljačko-kontrolna struktura u odnosu na fabrike članice, „Invej“ ima za cilj da unapredi i harmonizuje ukupno poslovanje grupacije, pre svega ulaganjem u razvoj proizvoda iz firmi članica, unapređenjem postojećih, dokazanih, domaćih brendova i stvaranjem i plasiranjem novih. Time je, „Invej“ uspeo da vrati ugled domaćim proizvodima koji su poslednjih godina bili neopravdano potisnuti od strane inostranih proizvođača. 

Ulaganjem u proizvodne delatnosti koje su vezane za članice „Inveja“, ujedno se stimuliše razvoj domaće proizvodnje, kao i prodor tih proizvoda na inostrano tržište, što je od velike važnosti kada se zna da je privreda Srbije visoko uvozno zavisna, a izvozni potencijal je prilično ograničen. 

Zaposleni u poslovnom sistemu „Invej“ su jedan od glavnih faktora poslovnog procesa koji obezbeđuje konkurentsku prednost i prosperitet članica. Iz ovog razloga HR sektor sa posebnom pažnjom prilazi procesu selekcije kadrova. Vođeni principom savremene poslovne inteligencije, naš dugoročni cilj je upliv nove i mlade energije koja prati svetske inovacije. Visoko obrazovanim kadrom, koji prolazi kroz permanetni program razvoja karijere i stalne edukacije kroz stručne seminare, kurseve i tribine, stvorili smo uspešan tim stručnjaka različitih obrazovnih profila, koji zajedničkom snagom znanja i iskustva čine sistem sposoban da odgovori na najveće poslovne izazove. 

Naš poslovni sistem vođen je motom “Postati lider srpske privrede”. A, kao potvrda toga, jeste nagrada za “Invej”, koji je 2004. godine proglašen za najuspešniju firmu u sektoru privatnih preduzeća. U vremenu posle, pa do danas, „Invej“ je postao sastavni deo lokomotive srpske privrede.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Samostalni projektant - programer

Beograd  • Rok: 08.01.2020

Iskustvo u radu u Oracle okruženju (Forms, Reports, PL/SQL Developer, Apex)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INVEJ
Adresa
Aleksandra Dubčeka 14
Datum osnivanja
19.01.1993.
PIB
100105800
Matični broj
06731678
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU, TURIZAM I USLUGE, INVEJ , BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Stanko Tomović - Direktor
Zorica Rudaković - Izvršni direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija