O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
Invenda Solutions d.o.o. logo

Invenda Solutions d.o.o.

5

Iskustva

5 100%

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
28.03.2023
Pozitivno iskustvo

Software Enginer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor sa izuzetno prijatnom devojkom iz HR-a u trajanju od pola sata. Tehnički intervju sa dva senior inženjera, pitanja u vezi tehnologija koje se koriste na projektima i zanimljivim problemima sa kojima su se oni susreli u toku rada, takodje bili raspoloženi da odgovaraju na sva moja pitanja (tako da je ovaj deo intervjua potrajao malo više od 3 sata) Poslednji krug je bio sa direktorom i vodjom tima, gde se iznela ponuda i uslovi o kojima se pregovaralo. Po meni jedno od lepših iskustava.
Korisno? 0
Iskustvo
21.03.2022
5 Preporučuje

Business Analyst

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Inovativan kompanija, sa veoma zanimljivim produktom, koja stalno ulaze u svoje zaposlene. Velika mogucnost ucenja i napretka. Trud i rad se nagradjuju!

Zamerke

Trenutno nemam negativno iskustvo.

Korisno? 5
Arhiva | Iskustvo
01.06.2019

(Milenko J.)

5 Preporučuje

QA engineer

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Stručan kadar zaposlenih, mentorstvo, timski rad i motivacija su na izuzetno visokom nivou. Jedna od stvari koje bih istakao jeste brzo reagovanje bez gubljenja puno vremena na bespotrebne procese što je sa moje strane jedan velik PLUS! Kroz svakodnevne izazove koji dolaze kada radite sa hardverom i softwerom u IoT sferi kako to već biva, imate mogućnost usavršavanja na svakodnevnom nivou, a samim tim i mogućnost napredovanja. Još neke od pozitivnih stvari: Parking, lokacija, teambuilding...

Zamerke

Nemam.

Korisno? 7
Arhiva | Iskustvo
30.11.2018
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Sjajna kompanijska kultura; svaki zaposlen je važan i firma kao i rukovodioci se brinu da se svaki potencijalni problem ili uzrok nezadovoljstva na vreme rešava. Mali broj zaposlenih omogućava da se svakom pojedinačno posveti dovoljno pažnje. Jako uzbuljiv i drugačiji rad na proizvodu, od onog u sourcing kompaniji.

Zamerke

Mlada je firma i organizaciono se i dalje definiše, ali sve funkcioniše jako dobro.

Korisno? 11