Investintech.comNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Investintech.com Inc. je kanadska kompanija sa sedištem u Torontu i ogrankom Investintech.com d.o.o. sa kancelarijom u Beogradu. Investinech.com Inc. je proizvođač više desktop i server aplikacija vezanih za PDF i XPS tehnologije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

System Administrator

Beograd  • Rok: 24.10.2017

Linux administration, regardless of distribution. Linux security, firewall, LDAP, Email server, DNS server, SSH, FTP, SVN, Git, NFS, Shell scripting. Windows administration – IIS security, firewall, setting up IIS for high loads... (pročitaj oglas)

Linux System Administrator

Beograd  • Rok: 15.11.2017

Security of all our servers and all the services we provide. Day to day development, support and monitoring of production / staging / development servers... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INVESTINTECH. COM
Adresa
Augusta Cesarca 8g
Datum osnivanja
02.02.2007.
PIB
104830042
Matični broj
20248904
Poslovni naziv
INVESTINTECH. COM DOO BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Drinka Vranješević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija