O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Ipsylon d.o.o. logo

Ipsylon d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Novosadska IT kompanija „Ipsylon d.o.o.“ osnovana je 2007. godine kao odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim poslovnim softverom. Stabilan i kvalitetan softver u cilju optimalizovanja poslovnih procesa postao je preduslov rasta i razvoja svake kompanije.

Na domaćem tržištu pretežno se nude preobimna i preskupa ERP rešenja inostranih kompanija. Svestan ovakve situacije, tim Ipsylon-a se u početku fokusirao na razvoj moćnog sofverskog integrisanog poslovnog rešenja po meri potreba kompanija u Srbiji, koje su na tom stepenu razvoja da su prerasla jednostavna softverska rešenja, ali nemaju potrebe za glomaznim i preskupim softverima stranih kompanija. Ovakav motiv rezultirao je razvojem AKORD ERP poslovnog softvera, namenjenog svim kompanijama koje teže da u potpunosti integrišu svoje poslovne procese, bez obzira na njihovu veličinu i delatnost, po cenama prilagođenim domaćem tržištu.

Znanje, iskustvo i energija obrazovanih i dodatno obučenih inženjera informatike, telekomunikacija, elektronike, ali i menadžera iskusnih u planiranju i sprovođenju poslovnih procesa, poslovnih konsultanata i ekonomista, predstavljaju naš najznačajniji resurs. Kako bi se odgovorilo na sve veće zahteve postojećih ili potencijalnih korisnika Akord-a, zapošljavanje stručnih kadrova različitog obrazovnog profila postalo je kontinuiran proces.

Verujemo u naš stručni tim, mlade i energične programere, ambiciozne poslovne konsultante i iskusne menadžere sa vizijom. Sinergija znanja i iskustva, potkovana najsavremenijom tehnologijom, dobitna je kombinacija za razvoj kompanije Ipsylon.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Pere Popadića 7, 21000 Novi Sad
+381 21 6412 000