Iris mega d.o.o.

Iris mega d.o.o.

Kontakt

Adresa Gospodara Vučića 176, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
PIB 100394890
MB 17083716
Predstavništvo Gospodara Vučića 176, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Iris Mega je osnovan 1993. godine kao prodavnica računarske opreme u Beogradu. Danas Iris Mega predstavlja uspešnu kompaniju sa godišnjim prometom od preko 30 miliona USD koja zapošljava preko 100 kvalifikovanih, mladih i kreativnih osoba.
Distribucija
Naša kompanija distribuira proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije. Distribucija je organizovana putem široke mreže poslovnih partnera koja obuhvata preko 400 dilera, poddistributera, hipermarketa i maloprodajnih lanaca.

Naši poslovni procesi omogućavaju brzu porudžbinu, pouzdane informacije o proizvodu, servis i podršku korisnicima. Odnos sa partnerima je baziran na bliskoj saradnji i uzajamnom profitu.
Maloprodaja
U okviru kompanije Iris Mega posluje i lanac maloprodaje nazvan ComputerLand. U ComputerLand prodavnicama se može pronaći najveći gejming-gedžet asortiman u regionu. Pored ComputerLand prodavnica izdvaja se Future by ComputerLand koncept prodavnica koja je kao takva jedinstvena na našem tržištu i pruža posetiocima poseban ugođaj prilikom kupovine. Future by ComputerLand je koncept namenjen modernoj, urbanoj osobi i njegovoj potrebi.

Vizija
Vizija nam je bila da prvi na našem tržištu predstavimo proizvode najnovijih tehnologija svetski renomiranih proizvođača, i time doprinesemo unapređenju društva i širenju računarske kulture.


Misija
Naše dobro osmišljene i planirane marketing aktivnosti doprinele su izgradnji prepoznatljivog stila proizvoda i proizvođača koje zastupamo i prezentujemo korisnicima na najbolji način. Investiranje u advertising i marketing se pokazao kao najbolji način za prepoznavanje potreba krajnjih korisnika i u skladu sa tim usmeravanje naših poslovnih procesa.

Naš cilj jeste da informišemo krajnje potrošače kroz raznovrsne marketing aktivnosti i obezbedimo im savremene proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i želje.


Razvoj
Iris Mega je kompanija orijetisana na konstantnu edukaciju svojih partnera i poddistributera predstavljajući najnovije tehnologije, proizvode i rešenja putem edukativnih treninga, seminara i prezentacija. Motivišući i informišući naše partnere o najnovijim proizvodima stremimo ka kreiranju mreže ljudi posvećenih istom cilju – obezbeđenju rešenja i poboljšanju životnog prostora krajnjih potrošača.

U proteklih nekoliko godina Iris Mega je znatno proširio svoju paletu proizvoda i povećao svoju zastupljenost u maloprodajnom sektoru kako su korisnici unapređivali svoje bazične kompjuterske sisteme sa savremenom opremom i uređajima dizajniranim za nove aplikacije i specifične svrhe poput gaming-a, multimedije ili vizuelne komunikacije.

Iris Mega pruža podršku i obezbeđuje servis za sve distribuirane proizvode za vreme i po isteku garantnog perioda.


Humanitarni rad
Kao društveno odgovorna kompanija Iris Mega je posvećena humanitanom radu. Iris Mega podržava humanitarne akcije ali i samostalno posećuje domove za nezbrinutu decu, svratišta i ostale humanitanrne institucije.

Više puta Iris Mega je bio sponzor humanitarnih sportskih dešavanja, učesnik dobrovoljnog davanja krvi, sponzor opremanja domova sa Playstation 3 konzolama, televizorima i ostalom tehnikom.

Na ovaj način trudimo se da zabavu omogućimo i deci kojoj je to uskraćeno.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv IRIS - MEGA
Poslovni naziv PREDUZEĆE ZA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU IRIS-MEGA DOO, BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije 4651 - Trgovina na veliko računarima, računarskom opremom i softverima
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Gospodara Vučića 176, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
Datum osnivanja 11.08.1995.
PIB 100394890
MB 17083716
Zakonski zastupnici
Ljubodrag Stakić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu