Itekako d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Itekako d.o.o.

  (6 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.2
beneficije

4.7
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Frontend developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, U prostorijama firme
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Došla sam na intervju za Frontend developer-a. Pitali su me c# i na kraju odbili za devops poziciju nakon 2 meseca. Ono sto posebno hoću da naglasim jeste da su me pitali da li planiram da ostanem u drugom stanju.

utisak sa intervjua postavljen: 11.06.2017.

Java Developer

Mališa S., Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR firme mi je nakon pregledanja CV-a zakazala intervju jako brzo. Prvi intervju je bio sa HR i sa senior inženjerom, dok je drugi bio sa direktorom. Za inženjera sa prvog sastanka imam sve pohvale u smislu profesionalnosti i smislenosti tehničkih pitanja koje mi je postavljao i o kojima smo diskutovali. Sa druge strane, HR firme je najneprofesionalnija osoba u IT svetu sa kojom sam do sada imao kontakt. Počevši od njene fotografije na email nalogu iz noćnog provoda, do toga da se nije predstavila prilikom upoznavanja, da se dopisivala hodajući do sale za sastanak (pa čak i nakon što smo ušli u salu i svo troje seli za sto), pa je nastavila da se smeška tokom intervjua čineći da se osećam neprijatno (verovatno se smeškala zbog sadržaja porukica koje je slala), pa preko njene očigledne nezainteresovanosti za pitanja koje mi postavlja i moje odgovore na njih, jer je potpuno ne zanima šta ću reći, pa do toga da nije mogla da sačeka da izađem iz toaleta nakon sastanka i da me otprati, nego je požurila u kuhinju da jede. Ono čemu sam se najviše začudio je njena izjava da "ne voli da priča o firmi" nakon što sam je pitao da mi kaže nešto više o Itekako d.o.o tokom intervjua. S obzirom da je HR prva osoba sa kojom se ostvaruje kontakt, da je neka vrsta interfejsa firme ka spoljnjem svetu, ja sam ovo preneo direktoru (s obzirom da HR nije bila u firmi) na drugom sastanku kao feedback i onda potpuni vrhunac neprofesionalizma, glavni razlog zašto delim ovo negativno iskustvo je reakcija HR-a na pomenuti feedback. Naime, našla je za shodno da se nađe uvređenom i pošalje mi SMS na lični broj kako mi "želi da, jednog dana kada budem direktor sopstvene firme, imam boljeg HR-a nego što je ona". Mogao bih još svašta da dodam, ali ću se držati objektivnih zapažanja, bez pristrasnosti.

utisak sa intervjua postavljen: 13.04.2017.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Međuljudski odnosi su odlični.
Tehnologije koje se rade su interesantne.
Nema narogušenih managera koji autoritet grade na površnom znanju i galami. Vrlo otvoreni i jasni odnosi, i pristojna granica menadžmenta i zaposlenih.
Prilika da od iskusnih kolega mnogo naučite i napredujete.
Verovatno najbolja IT kompanija u kojoj sam imao priliku da radim u Srbiji i po pitanju projekata i po pitanju međuljudskih koliko sam se osećao dobro u samoj firmi.
Nalaze se u centru (super ako ste bez kola).
Zamerke kompaniji
Nalaze se u centru (manje super ako treba da parkirate) :)
preporučujem
utisak postavljen: 01.07.2016.

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Transparentni, zanimljivi projekti...
Zamerke kompaniji
Ovo je više zamerka većini kompanija na Balkanu: open-plan office i upisivanje sati.
preporučujem
utisak postavljen: 28.04.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Itekako je kompanija koja se bavi veb i mobilnim razvojem. Od 2006. godine, Itekako se bavi projektovanjem i izgradnjom prilagođenih veb i mobilnih softverskih rešenja za klijente širom sveta. Sa našim timom IT profesionalaca, možemo brzo da rasporedimo i do 30 inženjera za sprovođenje i podržavanje ubrzanog razvoja high-end proizvoda. Naša glavna razvojna kancelarija se nalazi u Beogradu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Front End Developer

Beograd  • Rok: 09.09.2017

Odlično poznavanje Front end tehnologija (JS - ES6, HTML, CSS), odlično poznavanje bar jednog savremenog framework-a (Angular, React+Redux), poznavanje JS build alata (Webpack, Gulp)... (pročitaj oglas)

Python Developer

Beograd

Odlično poznavanje Python-a (Django, a pogotovo njegov deo za rad sa bazama podataka - ORM), skustvo sa enkripcijom podataka i fajlova... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ITEKAKO
Adresa
Južni Bulevar 36
Datum osnivanja
04.02.2010.
PIB
106462533
Matični broj
20607076
Poslovni naziv
ITEKAKO DOO, BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tatjana Andrejić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija