O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
JAPI com logo

JAPI com

Oceni kompaniju

O nama

Kompanija JAPI com doo osnovana je 1996. godine sa sedištem u Novom Sadu. U proteklih dvadeset godina, svoja interesovanja i znanja kanališemo kroz pružanje profesionalne usluge klijentima. Danas kompaniju JAPI com čini tim od 25 mladih i ambicioznih članova, koje svakodnevno pokreće želja za stalnim napredovanjem i prevazilaženjem potencijalnih izazova u IT industriji.

Ono što nas kao kompaniju odlikuje jeste broj naših poslovnih partnera, sa kojima sarađujemo kako bismo ispunili postavljene standarde. Među JAPI com partnerima nalaze se Lenovo, IBM, HP, LEXMARK, HP Incorporate, PALO ALTO, CISCO, Allied Telesis, Microsoft, VMware, VEEAM, Adobe, ESET. Zahvaljujući dobrom partnerskom odnosu sa navedenim brendovima, u prilici smo da kupcima garantujemo besprekoran kvalitet opreme i vrhunsku uslugu. Naše poslovanje u skladu je sa međunarodnim standardima ISO 9000, 14000, 20000, 27000.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt