Jat - Tehnika d.o.o.

Jat - Tehnika d.o.o.

Kontakt

Adresa 11180 Surčin 59 - Beograd, Srbija
Telefon +381(11)2675578
PIB 103831652
MB 20029188
Predstavništvo 11180 Surčin 59 - Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Srbija je mala zemlja na Balkanu po svojoj veličini i broju stanovnika, ali u oblasti vazduhoplovstva ima dugačku tradiciju, kako u gradnji, tako i u održavanju vazduhoplova. Još krajem 20-tih godina prošloga veka u Srbiji se grade prve radionice za održavanje vazduhopova u okviru kompanije AEROPUT. Po završetku Drugog svetskog rata kompanija je preimenovana u JAT (Jugoslovenski Aerotransport) da bi 2003. dobila ime JAT Ervejz. U čitavom tom periodu od 80 godina celokupno održavanje flote, pre svega zapadne proizvodnje, obavljano je i obavlja se u našim hangarima i radionicama.

Kompanija Jat Tehnika je nastala izdvajanjem od matične kuće JAT Ervejz 01.01.2006. i danas posluje kao nezavisno preduzeće koje pruža veoma široku lepezu usluga u održavanju aviona.

Sa preko 85 godina iskustva u održavanju vazduhoplova, velikim brojem radionica i hangarskog prostora i širokom bazom klijenata iz raznih delova sveta, Jat Tehnika, smeštena u delu međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, danas predstavlja najmodernije opremljen MRO centar u jugoistočnoj Evropi.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv JAT-TEHNIKA
Poslovni naziv JAT-TEHNIKA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA ODRŽAVANJE I OPRAVKU VAZDUHOPLOVA, SURČIN
Delatnost kompanije 3316 - Popravka i održavanje letelica i svemirskih letelica
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa 11180 Surčin 59 - Beograd, Srbija
Datum osnivanja 06.04.2005.
PIB 103831652
MB 20029188
Zakonski zastupnici
Piotr Jacek Kaczor - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu