O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Jat - Tehnika d.o.o. logo

Jat - Tehnika d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Srbija je mala zemlja na Balkanu po svojoj veličini i broju stanovnika, ali u oblasti vazduhoplovstva ima dugačku tradiciju, kako u gradnji, tako i u održavanju vazduhoplova. Još krajem 20-tih godina prošloga veka u Srbiji se grade prve radionice za održavanje vazduhopova u okviru kompanije AEROPUT. Po završetku Drugog svetskog rata kompanija je preimenovana u JAT (Jugoslovenski Aerotransport) da bi 2003. dobila ime JAT Ervejz. U čitavom tom periodu od 80 godina celokupno održavanje flote, pre svega zapadne proizvodnje, obavljano je i obavlja se u našim hangarima i radionicama.

Kompanija Jat Tehnika je nastala izdvajanjem od matične kuće JAT Ervejz 01.01.2006. i danas posluje kao nezavisno preduzeće koje pruža veoma široku lepezu usluga u održavanju aviona.

Sa preko 85 godina iskustva u održavanju vazduhoplova, velikim brojem radionica i hangarskog prostora i širokom bazom klijenata iz raznih delova sveta, Jat Tehnika, smeštena u delu međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, danas predstavlja najmodernije opremljen MRO centar u jugoistočnoj Evropi.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt