Java Coffee d.o.o.

Java Coffee d.o.o.

Kontakt

Adresa Andre Nikolića 7, 11000 Beograd, Srbija
PIB 108310035
MB 20973625
Predstavništvo Andre Nikolića 7, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

NAŠA PRIČA
Vođeni idejom da ljubiteljima kafe približimo arome, specifičnost i uživanje u sveže prženoj kafi i da im pružimo iskustvo istraživanja i  pronalaska idealne šoljice po svom ukusu oformili smo našu, sa početka malu, Java Coffee zajednicu.

Kao domaća pržionica imamo viziju da našim konzumentima približimo svetske trendove, proširimo percepciju o kafi i edukujemo ih.

Kao tim se trudimo da budemo inovativni i da održavamo dinamiku u izboru zrna kako bismo obezbedili priliku da svako pronađe svoju omiljenu notu ukusa. 

Kao rezultat naše ljubavi je naša kafa u vašoj šoljici.

 

NAŠA ZRNA
Specialty Coffee nastaje predanošću i povećanošću čitavog lanca proizvodnje kafe i svih učesnika u njoj, od njenog uzgoja i odabira zelenog zrna do proizvodnje i prženja zrna sa posebnom pažnjom posvećenoj kontroli kvaliteta konačnog proizvoda u vašoj šoljici. Ovaj proces podrazumeva standardizovanu proizvodnju, sisteme bodovanja i visoku kontrolu kvaliteta kako bi našle put do vašeg srca. 
Single Origin kafe, sastoje se od zrna koja su poreklom iz jedne zemlje, regije ili plantaže ili pak sa dela plantaže na kojem su vremenski uslovi u godini berbe bili povoljniji. 

Espresso Blend podrazumeva proces kombinovanja zrna različitog porekla koji zahteva visoko iskustvo i strast. Najvažniji elementi su izbor odgovarajućih zrna kafa, njihovo mešanje u odgovarajućem odnosu, izbor odgovarajućih temperatura pri prženju, kao i vreme prženja kafe. Idealan balans u stvaranju mešavina daje uravnotežen i pun ukus kafe.

KAFA JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv JAVA COFFEE
Poslovni naziv JAVA COFFEE d.o.o. Beograd-Savski venac
Delatnost kompanije 1083 - Prerada čaja i kafe
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Andre Nikolića 7, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 22.11.2013.
PIB 108310035
MB 20973625
Zakonski zastupnici
Jovan Zdravković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu