O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Javno preduzeće Elektromeža Srbije logo

Javno preduzeće Elektromeža Srbije

Oceni kompaniju

O nama

Prvog jula 2005. godine, osnovano je Javno preduzeće Elektromreža Srbije.

Prateći proces deregulacije i uvažavajući moderne tendencije u elektroenergetskom sektoru, Elektromreža Srbije  nastala je izdvajanjem kapaciteta preduzeća Elektroistok i visokonaponskih objekata Elektroprivrede Srbije, kao i preuzimanjem kompletne Direkcije za upravljanje JP EPS, uključujući i dispečerski centar na Voždovcu.

Priča koja je tada počela je priča o uspehu i razvoju. Svaka od deset godina koje su iza JP EMS značila je korak napred. Zanos i energija koji su EMS-ovci od starta pokazali, istovremeno baštineći veliko i dragoceno stečeno iskustvo, brzo su razvejali sve sumnje u efikasnost novog, horizontalnog načina organizacije u elektroenergetskom sektoru.

Elektromreža Srbije već deceniju razbija predrasude o javnim preduzećima u Srbiji. Stalno unapređujući procese rada i poslovanja, EMS se izborio za status i poštovanje i van granica zemlje. Ustrojen kao moderna evropska kompanija, EMS spremno dočekuje sve izazove i ne plaši se promena i teških zadataka, a način na koji poslujemo predstavljen je kao primer u okviru predavanja održanog na Fakultetu organizacionih nauka.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Kneza Miloša 11, Beograd
+381 11 32 39 408