O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi

O nama

Izrađuju moderne, user friendly, bezbedne internet i mobilne aplikacije, po meri i želji klijenta.


Rešenja za Vaš veliki i srednji biznis
Na osnovu višegodišnjeg iskustva njihovog tima, u radu sa velikim i srednjim kompanijama i saradnji sa državnim sektorom, naučili su kako rad jednog malog ali dinamičnog tima inkorporirati u život jedne velike kompanije ili državne ustanove. Njihov cilj je pre svega zadovoljan klijent, ali i činjenica da budu ponosni na kvalitet obavljenog posla.


Web i software development
U cilju što boljeg korisničkog iskustva, izrađuju jedinstvene softvere i aplikacije, po Vašim zahtevima i potrebama. Njihov tim developera ima interaktivan način rada, preduzimljiv je i uigran, te efikasno rešava zahteve klijenata, od klasičnih velikih kompanija sve do start-up biznisa.


Mobilne aplikacije
Izrađuju klasične ali i Cloud poslovne aplikacije za mobilne telefone i tablete, za iOS, Android i Windows platforme, od mini aplikacija do kompletnih rešenja za velike kompanije.


Razvoj proizvoda
Uspešno se nose sa zadacima razvoja proizvoda, što predstavlja rezultat višegodišnjeg rada na razvoju jedinstvenih softvera i iskustva stečenog tokom rada na njima. Od ove vrste proizvoda u stanju su da ponude zainteresovanim klijentima administrativne softvere, help-desk softvere i CRM, a osim njih i sistemi namenjeni za trgovinsku delatnost.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod