O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
KRAFTIA SEE d.o.o. logo

KRAFTIA SEE d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Kraftia SEE je švajcarsko – srpska grupa kompanija, osnovana u Beogradu, sa glavnim ciljem: da se svakoj firmi koja hoće da uspe na tržištu to i omogući.

Kreirali smo novi model upravljanja, najsavremeniji biznis model, kako bismo značajno podigli standarde u poslovanju u vrlo značajnoj grani, poljoprivredi, kao i u "pet care" i "health care" biznisu.

Bilo je jako bitno naći biznis rešenje koje bi omogućilo efikasnije poslovanje firmama i proizvođačima na srpskom  tržištu. Prvenstveno, rešenje koje bi dovelo do primetne uštede vremena i resursa.

U tome smo i uspeli kroz integraciju različitih poslovnih mreža, sistema i usluga, bolju kontrolu troškova, stručno upravljanje poslovnom mrežom i savremen sistem distribucije.

Zato možemo, čak i u vremenu brzih i neprestanih promena, da svim našim klijentima obezbedimo maksimalan rezultat u okviru celokupnog poslovanja.

Sa strašću stvaramo kompanije koje unapređuju društvo u kojem živimo i radimo.

Zato smo, ne samo kod klijenata, već i partnera i zaposlenih, postali prepoznatljivi po:

izvrsnosti koja nas uvek čini najboljim rešenjem inovativnosti pomoću koje menjamo tržište integritetu koji je duboko usađen u sve što radimo večitoj težnji ka najvećim dostignućima. Mi ne predviđamo budućnost, kreiramo je. Zato je uspeh neupitan.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Stopićeva ulica 8, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
+381 11 402-49-80