Kappa Star Recycling d.o.o.

Kappa Star Recycling d.o.o.

Kontakt

Adresa 13. oktobra 1, 11260 Umka, Srbija
E-mail office@ksr.rs
PIB 106426425
MB 20599685
Predstavništvo 13. oktobra 1, 11260 Umka, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kappastar Recycling je ovlašćeni Operater za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada.

Osnovani smo 2010. godine pod nazivom Papir servis FHB (pod kojim smo poslovali do januara 2020.godine) i tokom nekoliko godina poslovanja Kappastar Recycling  je postao lider u oblasti prikupljanja otpadnog papira i drugih vrsta ambalažnog otpada.
Na godišnjem nivou sakupi i preveze preko 118.000 tona otpadnog papira, PET-a i folije. Sve količine prikupljenog starog papira se prerade u fabrikama za proizvodnju kartona i hartije u Srbiji.

Kappastar Recycling svoju delatnost obavlja kroz mrežu reciklažnih centara, koji se nalaze u Beogradu i većim gradovima širom Srbije.

Osnovali smo sakupljačke firme u Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji, dok budućnost reciklaže u Srbiji vidimo kroz izgradnju reciklažnih centara a našu ulogu vidimo kroz javno privatna partnerstva koja bi zajedničkim snagama omogućila razvoj primarne selekcije.

Sarađujemo sa generatorima neopasnog ambalažnog otpada u raznim delatnostima od kojih bismo posebno izdvojili trgovinske lance, štamparije, kartonaže, državne uprave, fabrike i lokalne firme koje se bave sakupljanjem neopasnog otpada.

Na polju reciklaže i zaštite prirodne sredine, Kappastar Recycling ostvaruje saradnju sa Vladom Republike Srbije kroz akcije “Očistimo Srbiju”, sa lokalnim samoupravama, kao i mnogim drugim organizacijama. Osnovni cilj projekta je zaštita životne sredine, očuvanje prirodnih resursa i edukacija građana Srbije, posebno mlađe populacije o potrebi i značaju reciklaže.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv KAPPA STAR RECYCLING
Poslovni naziv KAPPA STAR RECYCLING DOO, UMKA
Delatnost kompanije 3832 - Ponovna upotreba razvrstanih materijala
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa 13. oktobra 1, 11260 Umka, Srbija
Datum osnivanja 06.01.2010.
PIB 106426425
MB 20599685
Zakonski zastupnici
Marko Janković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu