O kompaniji
7
Iskustva
2
Plate
1
Poslovi
Keba d.o.o. Novi Sad logo

Keba d.o.o. Novi Sad

4.3

O nama

KEBA Grupa je ponosna na svoj kolektiv u Novom Sadu koji posluje skoro punu deceniju. Iako mali, naš tim uspeva da iz godine u godinu stiče veće poverenje i ostvaruje uspehe u okviru KEBA Grupe. Svi proizvodi na kojima radimo – softverski i hardverski – deo su naše kompanije, tako da se poslovne odluke i strategije donose  u okviru grupe, a naši inženjeri ne moraju da strahuju od rokova koji su trebali biti ostvareni juče.

Najveći deo posla koji pokriva novosadski ogranak čine softverski projekti koji se obavljaju u sklopu sektora Industrijske automatizacije. Osim sa glavnim ogrankom u Lincu, zaposleni u Novom Sadu na dnevnom nivou sarađuju i sa holandskom kompanijom DELEM koja je deo KEBA Grupe.

KEBA Grupa podržava inicijative svojih zaposlenih tako da su neki inovatnivni naučno-istraživački projekti započeti u Novom Sadu. S druge strane, iako isplanirani i rukovođeni iz Linca, pojedini projekti od najvećeg značaja za KEBA Grupu, svoj životni vek u celosti imaju upravo u Srbiji.

Proces selekcije

 Kada se zbog proširenja obima posla ukaže potreba za novim zaposlenima, objavljujemo oglas gde svi zaintresovani kandidati mogu da se informišu o samoj poziciji. Prvi krug selekcije je pregledanje biografija, što rade menadžer zadužen za zaposlenje i HR.

 Nakon što podnesete prijavu, na e-mail adresu koju ste naveli, dobićete potvrdu o prijemu. Možete biti sigurni da ćete dobiti odgovor od našeg tima u roku od nedelju dana. Sve kandidate koji zadovoljavaju navedene kriterijume pozivamo u sledeći krug selekcije, na inicijalni razgovor. Cilj ovog razgovora je da se međusobno upoznamo, detaljnije predstavimo poziciju i proverimo koliko se vaše vrednosti poklapaju sa vrednostima naše kompanije. Nakon toga sledi tehnički intervju gde odabrani kandidati imaju priliku da detaljnije predstave svoja znanja i iskustva sa ciljem da prepoznamo njihove kompetencije kojima bi doprineli uspešnom obavljanju posla i uklapanju u već postojeći tim. Posle završetka ovog kruga, sledi sumiranje utisaka i odabir kandidata koji najviše odgovara kulturi kompanije, psihološkim i stručnim zahtevima radnog mesta.

 Iako nemamo u svakom trenutku otvorene radne pozicije, vrlo smo zainteresovani da se upoznamo i porazgovaramo sa svakim kandidatom. Novosadski KEBA kolektiv je heterogene strukture - kako po iskustvu i godinama, tako i po interesovanjima i oblastima rada, te se unapred radujemo svakom e-mailu koji stigne na našu adresu kebanovisad@keba.com.

 

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

C++ .NET C# WPF MVVM Java Linux Yocto Debian x86 ARM Windows Ranorex Selenium Python Robot Framework ROS Grakn WiX JavaScript TypeScript Lua IBM RTC Gitlab Artifactory

Beneficije

Odličan poslovno-životni balans

Fleksibilno radno vreme

Povremeni rad od kuće

Privatno zdravstveno osiguranje

Tim-building aktivnosti

Edukacija i profesionalni razvoj

Zabavni sadržaj (Ping-pong, pikado)

Naši ljudi

Siniša Vik

Senior Embedded SW Developer

Mihail Marasanov

Senior Test Developer

Gordana Cmiljanović

Senior Embedded SW Developer

Goran Krajoski

Researcher | SW Develop

Arsenije Degenek

Web-Developer

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

501-1000

Profit i Prihod