Keprom d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994. godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu decu, da bi od 2001. godine delokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju.

Danas je Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji, dok je udeo na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda u stalnom porastu.

Svojim poslovnim operacijama Keprom je prisutan na celoj teritoriji Srbije. Preko svojih regionalnih predstavnika Keprom samostalno pokriva oko 1100 kupaca sa oko 1900 prodajnih mesta u zemlji. U kompaniji, zajedno sa sestrinskom firmom Aksa d.o.o. koja se bavi maloprodajom proizvoda za bebe i malu decu, radi oko 200 zaposlenih. Aksa d.o.o. je jedan od vodećih lanaca bebi i dečije opreme u Srbiji sa preko 10000m² prodajnog prostora u velikim srpskim gradovima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KEPROM
Adresa
Magistratski Trg 16, Beograd
Datum osnivanja
22.01.1993.
PIB
101823576
Matični broj
06746284
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE KEPROM DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boban Kežić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija