Ti si predstavnik ove kompanije?


Ti si predstavnik ove kompanije?

505 S Duke Street, Suite 500, Durham, Severna Karolina, Sjedinjene Američke Države


0 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovan 2010. godine, Kevel (ranije Adzerk) pomaže brendovima svuda da povećaju prihod na mreži putem sponzorisanih unosa, internih promocija, uklopljenih oglasa i još mnogo toga. Ova nagrađivana platforma obrađuje preko tri milijarde zahteva za API svakog dana i pomogla je liderima u industriji poput Yelp-a i Ticketmaster-a da skrate vreme izrade za više od 90%.

Predugo svi su bili u milosti velikih reklamnih tehnologija. Prisiljavaju vas da igrate njihovu igru, prema njihovim pravilima, dok ugrožavaju privatnost i iskustvo korisnika na mreži. A do sada su samo najveće kompanije imale resurse da preuzmu kontrolu izgradnjom sopstvenih platformi za monetizaciju.

Sa timovima u Durhamu, San Franciscu i Londonu svakodnevno rade na tome da Internet ostane besplatan tako što će brendovima olakšati i etičnije unovčavati svoje uglove weba. Oni tek počinju.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Kevel sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška