Kühne + NagelNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kühne + Nagel je osnovan 1890. godine u Bremenu u Nemačkoj, a međunarodno sedište kompanije se nalazi u Cirihu (Schindellegi). Sa više od 70.000 zaposlenih na preko 1300 lokacija u više od 100 zemalja, Kühne + Nagel Grupa je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija.

Jak položaj Kompanije zasnovan je na  organizovanju transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom  saobraćaju i ugovornoj logistici, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima. Kühne + Nagel d.o.o. Beograd, kao filijala Kühne + Nagel International AG, osnovan je maja meseca 2002. godine i predstavlja deo svetske mreže Kompanije.

Kühne + Nagel Zajednički servisni centar (SSC) za EMEA region sa sedištem u Beogradu, podržava poslovanje Kühne + Nagel filijala u Zapadnoj Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi i odgovoran je za izvršavanje operativnih zadataka u okviru Kühne + Nagel organizacije. SSC Beograd počeo je sa radom 2009. godine i od tada je značajno porastao, tako da sada zapošljava preko 600 posvećenih profesionalaca koji obavljaju back-office poslove za interne klijente na efikasan i pouzdan način.

Zbog rapidnog rasta servisnog centra, konstantno smo u potrazi za novim talentima. Kod zaposlenih posebno cenimo pozitivan stav prema poslu i kolegama.Kompanija Kühne + Nagel je prepoznata po svojoj jakoj korporativnoj kulturi i tragamo za kandidatima koji će deliti našu viziju da postanemo ’’Najpoštovanija špediterska i logistička kompanija“.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Adminstrator - Help Desk

Beograd  • Rok: 19.04.2018

Good knowledge of Windows 7 and Windows 10 operating system. Basic concepts of Microsoft Windows Active Directory and Exchange server. Basic knowledge of network protocols (IPv4, dns, dhcp…)... (pročitaj oglas)

Automation Developer

Beograd  • Rok: 12.04.2018

Kühne + Nagel d.o.o.: Automation Developer. Programming\Development experience in any programming language is a plus... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KÜHNE + NAGEL DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU UGRINOVCI
Adresa
Partizanska 228, 11 277 Ugrinovci
Datum osnivanja
22.04.2002.
PIB
100221919
Matični broj
17400401
Poslovni naziv
KÜHNE + NAGEL DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
5229 Ostale prateće delatnosti u saobraćaju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Saša Radosavljević - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija