Kia auto d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kia Motors Korporacija (KMC) – proizvođač kvalitetnih vozila za mlade u srcu – osnovana je 1944. godine i najstariji je korejski automobilski proizvođač.

Kao deo poslovne grupacije Hyundai-Kia Automotive Group, KMC namerava da postane jedna od vodećih premium automobilskih marki.

Kia godišnje proda više od 2,1 miliona vozila koje proizvede u 13 fabrika u osam zemalja. Kroz svoju prodajno-servisnu mrežu vozila prodaju u 172 zemlje. Kia danas zapošljava više od 44.000 ljudi i ima godišnje prihode u visini preko 20 milijardi američkih dolara.

Glavni je sponzor Otvorenog prvenstva Australije u tenisu (Australian Open) i zvanični automobilski partner svetske fudbalske asocijacije FIFA. Korporacijski slogan – "The Power to Surprise" – (Snaga iznenaneđnja) predstavlja Kijinu predanost premašivanju očekivanja stranaka zahvaljujući neprestanim automobilskim inovacijama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Administrator

Beograd  • Rok: 17.08.2019

Stručna znanja i iskustva: rukovođenje i programiranje MikroTik routera, napredni managment 2018 Windows server-a... (pročitaj oglas)

IT tehničar/ održavanje i servisiranje računarske mreže/ hardware i software

Beograd  • Rok: 30.06.2019

Radno iskustvo na sličnim poslovima u okviru IT sektora, izvrsno poznavanje informatičke tehnologije, napredno poznavanje aplikacije MS Office... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KIA AUTO DOO BEOGRAD
Adresa
Ugrinovački put 10m, Beograd - Zemun
Datum osnivanja
30.10.2001.
PIB
100005924
Matični broj
17356011
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I ZASTUPANJE KIA AUTO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4511 Trgovina automobilima i lakim motornim vozilima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Domen Habič - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija