Kia auto d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kia Motors Korporacija (KMC) – proizvođač kvalitetnih vozila za mlade u srcu – osnovana je 1944. godine i najstariji je korejski automobilski proizvođač.

Kao deo poslovne grupacije Hyundai-Kia Automotive Group, KMC namerava da postane jedna od vodećih premium automobilskih marki.

Kia godišnje proda više od 2,1 miliona vozila koje proizvede u 13 fabrika u osam zemalja. Kroz svoju prodajno-servisnu mrežu vozila prodaju u 172 zemlje. Kia danas zapošljava više od 44.000 ljudi i ima godišnje prihode u visini preko 20 milijardi američkih dolara.

Glavni je sponzor Otvorenog prvenstva Australije u tenisu (Australian Open) i zvanični automobilski partner svetske fudbalske asocijacije FIFA. Korporacijski slogan – "The Power to Surprise" – (Snaga iznenaneđnja) predstavlja Kijinu predanost premašivanju očekivanja stranaka zahvaljujući neprestanim automobilskim inovacijama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KIA AUTO DOO BEOGRAD
Adresa
Ugrinovački put 10m, Beograd - Zemun
Datum osnivanja
30.10.2001.
PIB
100005924
Matični broj
17356011
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I ZASTUPANJE KIA AUTO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
4511 Trgovina automobilima i lakim motornim vozilima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Domen Habič - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija