O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Kim d.o.o. logo

Kim d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

♦ Pekara "Kim" je osnovana 2000. godine kao mala zanatska radnja na Novom Beogradu i u samom početku je zapošljavala pet radnika. Vremenom od zanatske radnje se razvija u jednu od većih u Beogradu i 2009. postaje preduzeće. Uporedno sa rastom Kim-a rastao je i broj zaposlenih, proizvodni asortiman, broj prodajnih objekata i proizvodnih linija. Proizvodni asortiman obuhvata oko 90 pekarskih i poslastičaskih proizvoda.

♦ Tokom godina smo osluškujući želje i potrebe naših kupaca uvodili nove proizvode, što je iziskivalo i usavršavanje tehnoloških procesa. Dobar kvalitet i širok asortiman prati savremena tehnološka oprema, a uz savremenu opremu potrebni su i obrazovanje i stručni radnici. U proizvodnom i prodajnom lancu hleba i peciva konstantno se usavršavaju svi učesnici, stalnom razmenom informacija, iskustva i znanja.

♦ 2008. godine se vrši veliko renoviranje proizvodnog pogona prema standardima HACCP-a, čija je kruna i dobijanje sertifikata 2009. godine.

Misija

Ulaganje u tehnološke procese i usavršavanje kadra, optimizacija i
modernizacija proizvodnje, a na prvom mestu zadovoljstvo naših kupaca
i zdravstvena bezbednost proizvoda.

Vizija

Savremena i moderna pekara koja je u toku sa novim tendencijama u pekarstvu i tehnologijama; proširenje proizvodnih kapaciteta i asortimana; liderska pozicija na području Beograda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Gandijeva 156, 11070 Beograd - Novi Beograd, Srbija
064 6492977