O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Kless Stil d.o.o. logo

Kless Stil d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Firma Kless d.o.o. je osnovana 1998. godine, smeštena u Sesvetama, Vugrovečka 77. Obavljamo delatnost rezanja, oblikovanja i obrade kamena interijera i eksterijera. Tokom našeg poslovanja, opremljeni smo sa najmodernijim strojevima za obradu kamena tako da smo sa svojom kvalificiranom radnom snagom spremni izvoditi i najzahtevnije radove u našoj branši. Imamo 34 stalno zaposlena radnika te radove izvodimo uspješno i kvalitetno.

Za ugradnju kamena nudimo Vam kamen vrhunskog kvaliteta najvećim delom poreklom iz Italije. Za obradu kamena najvećim delom koristimo vrhunsku cnc strojnu obradu koja dovodi rezanje, poliranje, obradu profila, kuteva i gerunga do savršenog izdanja. Za merenje i ugradnju kamena isprepliću se znanje naših inženjera i montera koje koristimo kako bi u celini naš posao od merenja, projektiranja u Autocad programu, izrade i montaže, bio savršeno odrađen i prilagođen tehničkim karakteristikama prostora gde se kamen ugrađuje. Svesni smo da se ukusi i potrebe naših kupaca uveliko razlikuju, pa zbog toga na našem skladištu se može naći veliki izbor granita i mramora.

Mišljenja smo kako bi mogli pronaći zajednički interes za uspešan početak poslovne saradnje i kako bi bili najbolji izbor s Vaše strane za pružanje spomenutih usluga prvenstveno sa profesionalnog aspekta (kvalitet i kvantitet naših usluga), a naravno i sa ekonomske strane (cena, uslovi i način plaćanja). Naš cilj je biti vodeća firma u izradi i oblaganju kamena na našem tržištu, te želimo preći granice Vaših očekivanja u poslovnoj saradnji. O kvaliteti usluga najbolje svedoče naši radovi te zadovoljstvo naših klijenata.