O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Knjaz Miloš Natura d.o.o. logo

Knjaz Miloš Natura d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Godine 2007. nastala je Knjaz Miloš Natura. Vrednosti su od samog početka iste: kvalitet, iskustvo, posvećenost i, najvažnije, entuzijazam našeg tima. Takve vrednosti učinile su da za samo dve godine postanemo neprikosnoveni lider u prodaji i distribuciji vode koja se koristi preko water cooler aparata.  

Danas, naša distributivna mreža pokriva čitavu Srbiju. Iz naših osam prodajnih centara, svakodnevno distribuiramo vodu i ostale proizvode do 20.000 korisnika. I svi su jednako važni. U vaše domove i kancelarije svakoga dana stiže naša voda – Aqua Una. Korišćenje naših usluga obezbeđuje vam komfor, kako na poslu, tako i kod kuće.   


Misija

Na osnovama tradicije i kvaliteta, pružamo vam vrhunsku uslugu distribucije vode Aqua Una u bocama od 18,9l, kao i najkvalitetnijih toplih i hladnih napitka koji će vam pružiti osveženje, energiju i vitalnost tokom čitavog dana, bilo da ste na poslu ili kod kuće. Svakodnevno predano radimo da zadržimo poverenje svojih korisnika i dalje razvijamo sve segmente poslovanja. Verujemo da ćemo pomeranjem sopstvenih granica postavljati nove standarde na čitavom tržištu.


Vizija

Želimo da postanemo regionalni lider u snabdevanju kvalitetnom vodom, priznat od strane najvećih udruženja proizvođača i distributera voda u svetu. Cilj nam je da dalje razvijamo blisku saradnju koju imamo sa klijentima i time unapredimo i svoje i njihovo poslovanje, u cilju da naš način poslovanja bude model na koji će se drugi ugledati.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Peka Dapčevića 41, 11000 Beograd, Srbija
0800 000 008