O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Kodar Energomontaža doo logo

Kodar Energomontaža doo

3

O nama

Kodar Energomontaža je vodeća EPC kompanija u regionu jugoistočne Evrope.

Mi kombinujemo naše inženjerske veštine sa našom ekspertizom za upravljanje projektima, mrežom dobavljača i znanjem  da bismo osmislili i realizovali velike, složene, EPC projekte.

Više od šest decenija razvijamo, projektujemo, izvodimo i upravljamo projektima iz oblasti energetike i telekomunikacija. Naše iskustvo je izgrađeno na velikim projektima koje smo izvodili širom Evrope, od zemalja jugoistočne evrope do krajnjeg severa Skandinavije.

Koristimo veštine koje smo stekli u energetici i telekomunikacijama kako bismo razvijali nove projekte iz oblasti obnovljivih izvora energije.

Naša raznovrsna ponuda usluga pokriva svaku fazu životnog ciklusa projekta i nudi jedinstveno iskustvo u čitavom regionu. Ponosimo se našim pristupom koji je usredsređen na projekat i našom posvećenošću kvalitetu usluge koju nudimo.

Naš tim je sastavljen od najboljih ljudi koji su posvećeni razvoju sjajnih projekata.  Naši zaposleni svojom stručnošću, predanim radom i inovativnim rešenjima  dokazuju da – ”Gradimo Budućnost”.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Autoput za Zagreb 22, 11000 Beograd
0648584499