Koving d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Jurija Gagarina 34, 11070 Novi Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


1 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 101684417
Matični broj: 07549121
Predstavništvo u Srbiji: Jurija Gagarina 34, 11070 Novi Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 25 godina. Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragoceno iskustvo i profesionalnost koju kompanija poseduje, izdvojilo je Koving kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata.

U cilju zadovoljenja svih potreba klijenata, Koving konstantno radi na razvoju svojih usluga te nastoji da kroz novi, savremeni koncept integracije sistema tehničke zaštite, multimedije, kao i sistema za unapređenje poslovanja i monitoringa učini svoje i poslovanje svojih klijenata besprekornim. Suština ideje integracije je mogućnost povezivanja velikog broja objekata u jedan celovit sistem i praćenje tog sistema iz centralizovanog monitoringa. Ovaj novi koncept integracije objedinjuje sve sisteme iz oblasti bezbednosti, zaštite, multimedije, IT-a i automatike. Ovako sveobuhvatan i kompleksan sistem zahteva i pouzdano, funkcionalno i moderno rešenje za monitoring. Složenost sistema se kompenzuje jednostavnošću upotrebe i dodatnim mogućnostima koje proističu iz sinergije nastale integracijom.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Koving d.o.o.

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KOVING
Adresa
Jurija Gagarina 34, Beograd
Datum osnivanja
12.01.1998.
PIB
101684417
Matični broj
07549121
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING I PROMET ROBE KOVING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4321 Postavljanje električnih instalacija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Janković - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Koving d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška