Kontakt

Adresa Jurija Gagarina 34, 11070 Novi Beograd, Srbija
PIB 101684417
MB 07549121
Predstavništvo Jurija Gagarina 34, 11070 Novi Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 25 godina. Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragoceno iskustvo i profesionalnost koju kompanija poseduje, izdvojilo je Koving kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata.

U cilju zadovoljenja svih potreba klijenata, Koving konstantno radi na razvoju svojih usluga te nastoji da kroz novi, savremeni koncept integracije sistema tehničke zaštite, multimedije, kao i sistema za unapređenje poslovanja i monitoringa učini svoje i poslovanje svojih klijenata besprekornim. Suština ideje integracije je mogućnost povezivanja velikog broja objekata u jedan celovit sistem i praćenje tog sistema iz centralizovanog monitoringa. Ovaj novi koncept integracije objedinjuje sve sisteme iz oblasti bezbednosti, zaštite, multimedije, IT-a i automatike. Ovako sveobuhvatan i kompleksan sistem zahteva i pouzdano, funkcionalno i moderno rešenje za monitoring. Složenost sistema se kompenzuje jednostavnošću upotrebe i dodatnim mogućnostima koje proističu iz sinergije nastale integracijom.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Koving d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Intervju · 28.02.2017.
Negativno iskustvo

Sistem inženjer

Bez ponude za posao

Trajalo je 9 nedelja

Kako je izgledao proces

Konkurisao 3. januara a prvi intervju je obavljen 20. februara. Sam intervju doslovno u hodu obavljaš u otvorenoj prostoriji gde ima drugih ljudi i ne postoji nikakva poslovna privatnost. Sam razgovor je trajao jedva 15 minuta gde ti jedan zaposleni na brzinu nabaca par info o firmi, čime se bavi, šta se očekuje od tebe...

30

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv KOVING
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING I PROMET ROBE KOVING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 4321 Postavljanje električnih instalacija
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Jurija Gagarina 34, Beograd
Datum osnivanja 12.01.1998.
PIB 101684417
MB 07549121
Zakonski zastupnici
Zoran Janković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu