Kronospan SRB d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kronospan SRB d.o.o. jedna je od fabrika Kronospan koncerna, vodeće grupacije u drvnoprerađivačkoj industriji u svetskim okvirima.

Svetski lider u proizvodnji pločastih materijala Kronospan je u oktobru 2007. godine osnovao preduzeće Kronospan SRB, te je u septembru 2008. godine otpočeo sa izgradnjom nove fabrike za proizvodnju sirove i oplemenjene iverice, čija je izgradnja završena u julu 2009. godine. Ova savremena fabrika je locirana direktno pored autoputa Beograd – Niš u industrijskoj zoni grada Lapova, na površini cca. 50 ha, sa mogućnošću priključka na železničku mrežu Srbije. Uz primenu inovativne tehnologije i znanja, Kronospan SRB, sa godišnjim kapacitetom od 300.000 metara kubnih sirove iverice će kao sopstveni proizvodni program ponuditi tržištu visoko-kvalitetne proizvode, sirovu i oplemenjenu ivericu, prema važećim evropskim normama EN3I2 i EI.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Internal IT Auditor

Lapovo  • Rok: 02.08.2017

Experience in internal audit/financial controlling and accounting, Big 4 background or IT experience in production Company would be an advantage... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KRONOSPAN SRB
Adresa
17. Marta 2, Lapovo
Datum osnivanja
12.12.2006.
PIB
104778805
Matični broj
20238755
Poslovni naziv
KRONOSPAN SRB DOO LAPOVO (VAROŠICA)
Delatnost kompanije
1621 Proizvodnja furnira i ploča od drveta
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Lana Mošić - Direktor
Asen Nikov - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija