LOLA institut d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LOLA institut je nastao ujedinjenjem Instituta za alatne mašine i alate (IAMA), osnovanog odlukom Vlade Republike Srbije 1963. godine i Instituta za nove tehnologije osnovanog 1983. godine u sastavu preduzeća "Ivo Lola Ribar" u Beogradu. Pod sadašnjim imenom LOLA Institut posluje od 31. decembra 1985. godine, kao naučno stručni i programski sledbenik navedenih instituta.

Glavno opredeljenje LOLA instituta je primena savremenih naučnih saznanja u industrijskoj praksi i integrisanje rezultata naučno istraživačkih projekata u razvoju novih proizvoda i tehnologija za svetsko tržište. LOLA institut kontinualno neguje tradiciju najbolje inženjerske prakse i nastavlja je shodno novim naučnim i tehnološkim saznanjima.

LOLA institut je nosilac istraživačko razvojne funkcije LOLA sistema. On predstavlja instituciju od šireg značaja za razvoj celog privredno industrijskog kompleksa Srbije.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNI INSTITUT LOLA
Adresa
Kneza Višeslava 70a, Beograd
Datum osnivanja
27.10.2006.
PIB
104683803
Matični broj
20215852
Poslovni naziv
ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNI INSTITUT LOLA DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Kvrgić - v.d. direktora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija