O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Lab set d.o.o. logo

Lab set d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Lab-Set doo, Novi Sad je osnovan 1999. godine. Bavimo se zastupanjem, uvozom i distribucijom iz oblasti trgovine i usluga iz oblasti laboratorijske opreme i laboratorijskih analiza, procesne opreme i procesnih sistema i industrijske opreme. Misija je oduvek bila da budemo usmereni ka stvaranju potrebne i dovoljne podloge sa ciljem da svim klijentima pružimo visok nivo usluge i podrške. Da nudimo širok asortiman opreme i instrumenata, pratećih i potrebnih hemikalija i potrošnog materijala. Težimo poboljšanju kvaliteta opreme i usluga u saranji sa svim klijentima i kompanijama koje zastupamo. Radimo na širenju prodajne mreže i prodajnog programa uz stalno usavršavanje svih zaposlenih. Svi zaposleni su u obavezi da redovno pohađaju kurseve, treninge i škole kod partnera koje zastupamo za šta poseduju i odgovarajuće sertifikate.

Podeljeni smo u više sektora: Laboratorija, Proces i Industrija, Poljoprivreda, Servis i usluge. Preduzeće je nosioc sertifikata ISO 9001:2008 br.RS15/0053 iz oblasti veleprodaje i servisiranja laboratorijske opreme i pribora i merne opreme za kontrolu vazduha i vode i prodaje elektroenergetske opreme.

U svojoj ponudi imamo preko 2000 instrumenata i mernih sistema koji se koriste u raznim industrijama i tipovima laboratorija: industrija hrane i pića, farmacija, petrohemija, industrija boja i lakova, industrija metala i nemetala, industrija tekstila, poljoprivreda, biohemijske laboratorije, akademske insitucije, zdravstvene ustanove...

Posedujemo svoj servis koji je ovlašćen od strane proizvođača za servis opreme na teritoriji Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine. Uz servis sve opreme i sistema iz ponude, nudimo i ostale usluge: servisne usluge aparata i opreme čiji nismo zastupnici, konsalting iz oblasti aparata i opreme, inicijalne kvalifikacije, sertifikacije i rekvalifikacije opreme (IQ/OQ/PQ), etaloniranje opreme i sistema u akreditovanoj laboratoriji, provera i dijagnostika instrumenata i opreme uz uporedjivanje sa našim referentnim aparatima i sistemima.

Zastupnici smo preko 20 proizvođača iz celog sveta od kojih najduže i najviše sarađujemo sa kompanijama:

Mettler Toledo GmbH, Švajcarska, www.mt.com

Biometra GmbH, Nemačka www.biometra.com

Ohaus GmbH, Nemačka www.ohaus.com

Horiba ltd, Japan, www.horiba.com

Daihan Scientific Co.ltd, Južna Koreja, www.daihan-sci.com

Labconco ltd, USA, www.labconco.com

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Radnička 30a, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 21 454040 +381 21 459933