O kompaniji
2
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Lanaco informacione tehnologije d.o.o. logo

Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

LANACO je najveći privatni sistem integrator i IT kompanija u Bosni i Hercegovini osnovana 1990. godine. Imaju preko 250 zaposlenih, a neprekidno zapošljavaju nove kadrove. Sedište kompanije je u Banjaluci, a imaju kancelarije u Sarajevu, Beogradu i Zrenjaninu.

Cilj poslovanja je da ponude profesionalne i sveobuhvatne usluge kako bi postigli najviši nivo zadovoljstva klijenata. Svoj status na tržištu izgradili su postavljanjem visokih standarda kojih se pridržavaju u svom poslovanju. Zbog toga, danas  referentna lista broji preko 1000 firmi, banaka, vladinih i međunarodnih institucija.

Razvijaju softverska rešenja koja omogućavaju upravljanje velikim brojem podataka, visoku pouzdanost, modularnost, te istovremeni rad velikog broja korisnika.


Specijalizovani su za planiranje, dizajniranje, razvoj, konstruisanje, nadgledanje i održavanje data centara, računarskih i server sala.
Implementiraju i prilagođavaju tehnologije budućnosti za ostvarivanje tehničkih preduslova za uspostavljanje novih poslovnih rešenja klijenta, nadogradnju novih naprednih servisa uz maksimalnu uštedu klijenta.


Imaju obuke iz različitih nivoa i oblasti za korištenje uvedenih rešenja ili razvoj i implementaciju sopstvenih. Isporučuju standardizovane obuke preporučene od strane svetskih IT firmi, ali i prilagođene obuke, kroz različite formate i programe.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod