Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LANACO je najveći privatni sistem integrator i IT kompanija u Bosni i Hercegovini osnovana 1990. godine. Imaju preko 250 zaposlenih, a neprekidno zapošljavaju nove kadrove. Sedište kompanije je u Banjaluci, a imaju kancelarije u Sarajevu, Beogradu i Zrenjaninu.

Cilj poslovanja je da ponude profesionalne i sveobuhvatne usluge kako bi postigli najviši nivo zadovoljstva klijenata. Svoj status na tržištu izgradili su postavljanjem visokih standarda kojih se pridržavaju u svom poslovanju. Zbog toga, danas  referentna lista broji preko 1000 firmi, banaka, vladinih i međunarodnih institucija.

Razvijaju softverska rešenja koja omogućavaju upravljanje velikim brojem podataka, visoku pouzdanost, modularnost, te istovremeni rad velikog broja korisnika.


Specijalizovani su za planiranje, dizajniranje, razvoj, konstruisanje, nadgledanje i održavanje data centara, računarskih i server sala.
Implementiraju i prilagođavaju tehnologije budućnosti za ostvarivanje tehničkih preduslova za uspostavljanje novih poslovnih rešenja klijenta, nadogradnju novih naprednih servisa uz maksimalnu uštedu klijenta.


Imaju obuke iz različitih nivoa i oblasti za korištenje uvedenih rešenja ili razvoj i implementaciju sopstvenih. Isporučuju standardizovane obuke preporučene od strane svetskih IT firmi, ali i prilagođene obuke, kroz različite formate i programe.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
108050576
Matični broj
20923130

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

2 plate
880 EUR / mesečno
760 1000
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija