O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Legi SGS d.o.o. logo

Legi SGS d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Matična kompanija LEGI GmBH je osnovana 1949. godine u Moersu, u Nemačkoj.

Potvrđena višedecenijskim uspešnim poslovanjem na području Evropske Unije LEGI GmBH otvara 2005. godine predstavništvo u Beogradu pod imenom LEGI SGS d.o.o. koja postaje zastupnik za zemlje regiona: Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku, Rumuniju.
Naš širok asortiman čine proizvodi od specijalno obrađenog metala: ograde (plastificirane ograde, pocinkovane ograde...), kapije, pergole, paviljoni, lukovi, gabioni, parkirne rampe, jarboli, gazišta, kao i razne vrste žice i žicani proizvodi sa upotrebom u građevinarstvu.

LEGI ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra.
Naši proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost LEGI poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na naše visoko kvalitetne proizvode (od 10 do 20 godina).

Svi LEGI proizvodi su toplo pocinkovani, sistemom potapanja, prema DIN EN ISO 1461 normi, i po želji plastificirani (zaštita nijanse boje od UV zračenja). Sistem potapanja je proces koji obezbeđuje potpunu prekrivenost materijala zaštitom, odnosno cinkom, što je naročito važno kada se radi o vezanim delovima žica na rešetkama (odnosno varovima). Plastificirani sloj daje našim elementima sjaj, glatkoću i estetski lep izgled. Ovom specijalno razvijenom i patentiranom obradom metala se obezbeđuje dug vek naših proizvoda bez dodatnih troškova za održavanje. Ukoliko su zahtevi u smislu zaštite od korozije skromniji možemo da ponudimo i elemente koji su površinski zaštićeni procesom galvanizacije prema normi DIN 50961 i DIN EN 10142 i dodatno plastificirani.
Dugoročnost uspešnog poslovanja vidimo u ostvarivanju visokog kvaliteta proizvoda i korišćenju najsavremenije tehnologije.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod