Levi9 IT ServicesLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Levi9 IT Services

  (10 utisaka)
70% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.9
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Java Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Nakon obuke, ubrzo je usledio poziv na intervju koji se sastojao od testa, intervjua na engleskom sa HR menadžerima i tehničkog intervjua. Moj utisak je da se ne ocenjuje baza znanja koju imate u tom momentu, već način na koji razmišljate i dolazite do odgovora.

utisak sa intervjua postavljen: 30.11.2015.

Test developer junior

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Odigrao se u dva dana. Kada sam prvi put otišla imala sam test znanja (programiranje, engleski..) i HR intervju. HR intervju je bio dosta opušten, bez tenzije, pola na srpskom a pola na engleskom. Posle toga, drugog dana sam imala tehnički intervju, na kome su me pitali slična pitanja kao na HR intervjuu samo malo više orijentisana na sam posao testera. Takođe sam dobila mali zadatak iz testinga, ali nista strašno, čisto malo logike i to je to. Sve u svemu, prijatno iskustvo i preporučila bih svim zainteresovanim osobama da ne oklevaju i da se prijave ukoliko se pronalaze u ovom poslu :)

utisak sa intervjua postavljen: 29.11.2015.

Arhitekta


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija je imala organski rast i dobro je organizovana. Raspon projekata je zanimljiv, kao i raspon tehnologija koje se koriste. Pošteni kriterijumi za napredovanje i valorizaciju postignutog. Fleksibilnost i mogućnost dogovora u granicama razumnog.
Zamerke kompaniji
Slabija ponuda dugoročnih bonus programa za dugogodišnje zaposlene.
preporučujem
utisak postavljen: 28.11.2015.

.NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
HR intervju, pa potom tehnički sa jednim od team leadova. Pre svega se radi test. Ni test ni intervju nisu principijelno teški i duboki ali se dosta ide u širinu (tipa testira se znanje web developmenta, desktop developmenta, design patterna, baza, mreža itd..)

utisak sa intervjua postavljen: 27.11.2015.

.NET developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odličan tim, otvoreni ljudi. Za godinu i po dana, koliko je prošlo od mog kontakta sa kompanijom Levi9, kada sam joj se priključio prvo kao praktikant, a nedugo zatim i kao zaposleni, nisam imao nijedan jedini problem u radu. Kolege su veoma otvorene, svi su voljni da pomognu i u kompaniji vlada pozitivan duh. Postoji toliko velikih profesionalaca, sa decenijskim iskustvima, koji su mi na neki način bili mentori i od kojih sam naučio mnogo. Svima bih preporučio da se priključe timu.
Zamerke kompaniji
Jednostavno ih nema. Priključite se, pa ćete i sami shvatiti.
preporučujem
utisak postavljen: 27.11.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Levi9 je holandska firma za IT usluge sa oko 600 visokoobrazovanih i stručnih IT profesionalaca u istočnoj i centralnoj Evropi. Pored sedišta u Amsterdamu, Levi9 ima razvojne centre u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini.

Naši timovi rade na daljinu za holandske i međunarodne klijente. Mi smo tehnološki partner za klijente koji su u potrazi za nadogradnjom i razvojem sopstvenog IT sektora, ili za one koji traže nekoga da ga angažuje za razvoj i održavanje. Levi9 je uspešna u oblasti zajedničkog istraživanja i razvoja, razvoja proizvoda i projekata implementacije klijenata. Radimo za vodeće kompanije kao što su TomTom, Bol.com, Exact Software, Backbase, Xerox and Swarco.

Naša organizaciona struktura podstiče otvorenost i stvara jasnoću u pogledu obaveza i odgovornosti. Naši poslovni konsultanti i specijalisti projekata su u direktnoj vezi sa klijentima, sa kojima rade zajedno na postizanju najboljih rezultata.

Oglasi za posao (trenutno 7 aktivnih oglasa)

Test Developer Junior

Novi Sad  • Rok: 25.12.2016

University degree in engineering or computer science, basic knowledge of OOP and SQL, basic knowledge of Front-End technologies (HTML,CSS, JavaScript)... (pročitaj oglas)

C# Software Developer Junior

Novi Sad, Zrenjanin  • Rok: 28.12.2016

Knowledge of C#, knowledge of OOP concepts and knowledge of RDBMS (MS SQL server)... (pročitaj oglas)

Linux Administrator with PostgreSQL Knowledge

Beograd, Novi Sad  • Rok: 24.12.2016

Experience with PostgreSQL (preferred) or MySQL database administration – accepted candidate would be in-depth trained into PostgreSQL database administration... (pročitaj oglas)

Oracle Database Administrator

Novi Sad  • Rok: 24.12.2016

Strong Knowledge and Experience of Oracle database configuration, deployment, clustering, troubleshooting, tuning, monitoring and management... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 17.12.2016

Proficient knowledge of HTML5 and CSS3, knowledge of jQuery library (or similar) is a plus, knowledge of MV* JS framework (AngularJS, Backbone…) is a plus... (pročitaj oglas)

Linux System Administrator

Novi Sad  • Rok: 14.12.2016

Knowledge of Apache HTTPD, Tomcat and MySQL configuration, deployment, tuning, monitoring and management... (pročitaj oglas)

Medior / Senior PHP Developer

Novi Sad

Profound knowledge of PHP language (2+ years of experience), experience with Magento CE/EE is a plus, skills in code analysis/understanding and PHP unit testing... (pročitaj oglas)

C# Software Developer Junior

Novi Sad, Zrenjanin  • Rok: 24.11.2016

Knowledge of C#, knowledge of OOP concepts and knowledge of RDBMS (MS SQL server)... (pročitaj oglas)

Test Developer Junior

Novi Sad  • Rok: 24.11.2016

University degree in engineering or computer science, basic knowledge of OOP and SQL... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 23.11.2016

Profound knowledge of Java SE / Java EE technology (2+ years of experience), knowledge of HTML, CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

Test Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 20.11.2016

Knowledge of Business-Driven and Risk Based Test Methodologies, solid experience with the automated testing processes and related testing tools... (pročitaj oglas)

Test Manager

Beograd  • Rok: 17.11.2016

Have extensive experience in manual/automated testing on different types of projects Have a firm grasp of testing theory (pročitaj oglas)

Delivery Manager

Beograd, Novi Sad  • Rok: 05.11.2016

University degree in engineering or computer science or relevant work experience in business analysis, systems analysis and/or testing background (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 04.11.2016

Proficient knowledge of HTML5 and CSS3, knowledge of jQuery library (or similar) is a plus... (pročitaj oglas)

Senior C# Software Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 20.10.2016

University degree in the ITC domain or equivalent technical studies, good knowledge of C# – 5+ years of experience... (pročitaj oglas)

Test Developer Junior

Novi Sad  • Rok: 20.10.2016

University degree in engineering or computer science, basic knowledge of OOP and SQL... (pročitaj oglas)

C# Software Developer Junior

Novi Sad, Zrenjanin  • Rok: 15.10.2016

Knowledge of C#, knowledge of OOP concepts and knowledge of RDBMS (MS SQL server)... (pročitaj oglas)

Linux System Administrator

Novi Sad  • Rok: 14.10.2016

Knowledge of systems and network administration, knowledge of Apache HTTPD, Tomcat and MySQL configuration, deployment, tuning, monitoring and management... (pročitaj oglas)

Test Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 09.10.2016

Knowledge of Business-Driven and Risk Based Test Methodologies, Solid experience with the automated testing processes and related testing tools understanding of OOP... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd  • Rok: 29.09.2016

Profound knowledge of PHP language, profound knowledge of html, CSS, JavaScript, profound knowledge of object oriented concepts and design patterns... (pročitaj oglas)

Java Developer Junior

Zrenjanin  • Rok: 22.09.2016

Knowledge of Java / J2EE technology, knowledge of SQL, knowledge of HTML, CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

Java Developer

Beograd  • Rok: 22.09.2016

Profound knowledge of Java SE / Java EE technology (2+ years of experience), knowledge of HTML, CSS, JavaScript, knowledge of SQL (1+ years of experience)... (pročitaj oglas)

Junior C++ Developer

Novi Sad  • Rok: 11.09.2016

You are passionate about OO programming and you want to advance in C++ language/technologies, you are familiar with object-oriented concepts and C++ programming language... (pročitaj oglas)

Test Developer Junior

Novi Sad  • Rok: 10.09.2016

Technical knowledge of testing methodologies, design and implementation (is a plus), working experience with client-server and web architectures (is a plus)... (pročitaj oglas)

C# Software Developer Junior

Novi Sad, Zrenjanin  • Rok: 10.09.2016

Knowledge of ASP.NET MVC, HTML, CSS, JavaScript, jQuery is a plus, knowledge of desktop development (Windows Forms or WPF) is a plus... (pročitaj oglas)

Delivery Manager

Beograd, Novi Sad  • Rok: 09.09.2016

University degree in engineering or computer science or relevant work experience in business analysis, systems analysis and/or testing background... (pročitaj oglas)

Linux System Administrator

Novi Sad  • Rok: 09.09.2016

Knowledge of systems and network administration, knowledge of Apache HTTPD, Tomcat and MySQL configuration, deployment, tuning, monitoring and management... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LEVI 9 GLOBAL SOURCING BALKAN
Adresa
Trifkovićev trg 6
Datum osnivanja
20.06.2005.
PIB
103941306
Matični broj
20052040
Poslovni naziv
LEVI 9 GLOBAL SOURCING BALKAN DOO ZA INFORMACIONE SISTEME NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Gogoljev - Direktor
Jan Dolinaj - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija