Upoznaj kompaniju

Levi9 Technology Services

386 osoba prati ovu kompaniju

Ako treba da izdvojite samo jednu stvar koja je krucijalna za vašu motivaciju u radu i učenju, šta bi to bilo? Kladimo se da je već na našoj listi od 999 razloga zašto je dobro biti deo Levi9!


Muiderstraat 1, 1011PZ Amsterdam, Holandija
jobs-serbia@levi9.com
Novi Sad 021 2155 505, Zrenjanin 021 2155 512, Beograd, 011 4022142
https://www.levi9.com/

O nama

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina, a u toku pandemije radimo u potpunosti remote.

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. 

Join the magic number!

Pročitaj više
VRH IT POSLODAVAC 2021 - top 10

Tech stack

C# C++ .Net Core JavaScript TypeScript React.js Angular Node.js Vue.js HTML CSS Java Spring Data AWS Azure Mobile iOS Android Flutter PHP Python Django Golang Kubernetes Docker SQL NoSQL REST GraphQL Test Test Automation Cucumber Selenium Cypress DevOps Delivery SCRUM Git Linux

Beneficije

100% rad od kuće u toku pandemije Budžet za opremanje kućne kancelarije Personalizovani Wellbeing paketi Privatno zdravstveno osiguranje 10 dana 100% plaćenog bolovanja Minimum 23 dana godišnjeg odmora Fleksibilan početak radnog vremena Brendirani swag Personalni plan razvoja Neograničen pristup Udemy for Business Soft skills treninzi Leadership programi Ekspertski kursevi Godišnji budžet za lični razvoj Timbilding Bonus za preporuku (referral) Poklon vaučer za bebe Novogodišnji program i pokloni za decu Pomoć pri preseljenju Parking u Beogradu Garaža za bicikle u Novom Sadu Game room Voće i kafa Teretana u Beogradu Poslovna putovanja Happy hour druženja

Naši ljudi

1.PNG

Teodor Vasić

.Net Software Developer Junior

Sve je počelo u martu sada već davne 2018. godine kada sam odlučio da se više informišem o Code9 radionicama, a nedugo zatim se i prijavim. Već na trećoj godini fakulteta imao sam priliku da budem deo Levi9 prakse gde sam radio na tehnologijama sa kojima sam se upoznao na Code9 radionici. Pred kraj četvrte godine prihvatam ponudu za posao i zvanično postajem deo Levi9 tima. Od kako sam došao u Levi9, imao sam samo dobra iskustva – kako sa kolegama, tako i na projektima. Značilo mi je što sam od samog početka imao na raspolaganju Levi9 Academy kako bih na taj način proširio svoje znanje iz postojećih oblasti. Od tada, imao sam prilike da budem deo različitih projekata, ali i da steknem nova iskustva kao što je iskustvo predavača .Net Winter Workshop-a u Zrenjaninu. Sada imam priliku da i sam budem jedan od mentora na Code9 radionici koja je započela moje Levi9 “putovanje”.
3.PNG

Miroslav Radujkov

Java TL & Department Manager

U kompaniju Levi9 sam se zaposlio početkom 2008. godine, kao Junior Java Developer. Od samog početka imao sam privilegiju da radim na zanimljivim projektima, u okviru kojih sam upoznao izvanredne kolege koje su mi uvek omogućavale da naučim nešto novo i korisno. Takođe, imao sam sreću da radim sa odličnim Delivery Manager-ima i Scrum Master-ima od kojih sam mnogo naučio (i dalje učim) na polju soft skill-ova i kako uspešno sarađivati sa različitim tipovima klijenata. To mi je omogućilo da sebe izgradim kao Technical Team lidera i Department menadžera, pozicije na kojima se trenutno nalazim. Preporučujem našu kompaniju kao mesto gde ćete zaista imati priliku da radite u zdravoj radnoj atmosferi, gde će vas kolege uvek podržavati i uvažavati vaše mišljenje i gde ćete moći da se sretnete sa širokim spektrom zanimljivih i izazovnih projekata i tehnologija. Kroz svakodnevni rad na projektu, zajedničke slatke i one manje slađe "muke", ali i raznovrsne aktivnosti van radnog vremena, imaćete priliku da upoznate i ostvarite prijateljstva sa sjajnim ljudima, koji i predstavljaju snažan temelj naše kompanije.

Iz našeg pera

 • Novi Levi9 program – Python MasterClass

  Poslednja ocena u indeksu, diploma u ruci i shvataš da te tek čeka pravi izazov – da zakoračiš u realne projekte i osetiš radnu atmosferu po prvi put. (više)

 • Otvoren novi konkurs Levi9 stipendija za studente tehničkih fakulteta

  Levi9 stipendije nude paket finansijske i mentorske podrške, kao i prvo zaposlenje. (više)

 • „Gde TI vidiš sebe za 5 godina?“ pitali smo Levi9 stipendiste da naprave presek nekad i sad

  Verovatno ste već čuli za ono čuveno pitanje na intervjuima za posao: „Gde vidiš sebe za 5 godina?“. I ako ga i niste čuli na intervjuu, sigurno vam je prošlo kroz glavu i pokrenulo razmišljanja na temu gde planirate da budete za nekoliko godina i čime želite da se bavite - pogotovo ako se nalazite na završnim godinama studija ili na samom kraju akademskog putovanja. (više)

 • “Je l’ baš moramo da imamo onaj tvoj sastanak? “ iliti zašto je retrospektiva važna

  Verovatno ste upoznati sa tim da postoje dva sigurna načina kako utvrđujemo da je kraj jednog sprinta. (više)

 • TV program bilo gde – izazovi i rešenja u razvoju play along aplikacija

  Televizija je medij uz koji su tokom prošlog i ovog veka odrastale generacije ljudi. Tokom druge polovine dvadesetog veka bilo je praktično nezamislivo da domaćinstvo nema bar jedan televizor. (više)

 • Kako smanjiti NEPREDVIDIVOST pri razvoju softvera: Agile Release Planning

  Razvoj softvera je nepredvidiva delatnost. Veliki broj tehnoloških organizacija pokušava da pronađe način da poveća predvidivost isporuke , što nije lak zadatak. Za razliku od Lean proizvodnje, gde je za svaki komad proizvoda potrebna ista, predvidiva potrošnja vremena i materijala, sa softverom to nije slučaj. (više)

 • Srbin Željko Miladinović najbolji Data & AI stručnjak na svetu
   Željko Miladinović, Software Developer u kompaniji Levi9, proglašen je za najboljeg Data & AI stručnjaka na svetu! (više)
 • Levi9 i saradnja sa studentskim organizacijama

  U Levi9 volimo da delimo znanje – bilo to kroz #eMeet sesije za deljenje znanja, otvorene vebinare, uz kafu ujutru ili partiju stonog tenisa. Svakim danom nadograđujemo se i pomažemo jedni drugima da budemo još veći eksperti. (više)

 • Code9 radionice – šta sve obuhvataju 2021. i zašto se prijaviti

  Code9, program specijalno kreiran za studente završnih godina sa tehničkih fakulteta, ovog maja donosi tri različite radionice - .NET i Java programiranje, kao i testiranje softvera. (više)

 • Levi9 MasterClass programi

  Kompanija Levi9 stavlja lični razvoj zaposlenih na prvo mesto, i želimo da to bude podjednako istinito i za one koji su na početku karijere, ali i za kolege koji već imaju iskustvo. Svaki projekat donosi sa sobom neke nove izazove i prilike za učenje, ali taj je proces ipak najintezivniji za one koji su tek završili sa školovanjem. A kao što jedan od 999 razloga sa liste objašnjava „Our MasterClasses give your career a flying start.“ (više)

  Poslovi

  1 / 19

  Scholarship Program 2021

  Beograd, Novi Sad, Zrenjanin
  31.10.2021.

  Scholarship Program 2021

  Beograd, Novi Sad, Zrenjanin
  01.10.2021.

  test templejt oglas

  Beograd
  26.09.2021.

  IT Insajder

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Levi9 Technology Services

  DevOps junior

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Druzeljubive kolege, dobra organizovanost, fokus na napredovanje pojedinaca. Sistem za ukljucivanje novih kolega je odlican.
  Zamerke kompaniji
  Licno, nemam zamerki do sada. Cuo sam da starije kolege komentarisu kako je na nekim projektima workload podeljen nedovoljno dobro.
  preporučujem

  praktikant

  potvrđen LinkedIn profil
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Kompanija je jako lepo organizovana, sve kolege veoma ljubazne bez obzira na cinjenicu da si na praksi. Atmosfera je veoma prijatna i inspirisuca. Deluje mi da bas lepo vode racuna o zaposlenima, prostorije i oprema odlicni.
  Zamerke kompaniji
  Jako los projekat koji se radi na praksi. Ne postoji nikakav plan i program niti jasno definisana ocekivanja od praktikanata. Kolege koje rade sa praktikantima su dostupni za pitanja, ali je moj utisak da su neupuceni u sam projekat koji bi trebalo obraditi. Na praksi se ne uci nista sto je vezano za posao i ne treba ocekivati da cete steci neko "radno" iskustvo korisno u posluvec samo papir da je praksa odradjena. Cenim da bi kompanija sa ovakvom reputacijom mogla ozbiljnije da se pozabavi programom prakse. Ne bih preporucio ovu kompaniju nekome ko zeli da stekne neko korisno radno iskustvo.

  Delivery Manager

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  U kompaniji rade skoro bez izuzetka fini ljudi, svi su otvoreni za saradnju i razgovor. Osećam se veoma dobrodošlo. Mogu da dam svoje primedbe, a da se ne bojim odmazde.
  Zamerke kompaniji
  Projekti su raznovrsni, pa se može desiti da upadnete na nešto veoma zanimljivo, ali i nešto veoma dosadno i sporo.
  preporučujem

  Software developer

  potvrđen LinkedIn profil
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Tamo sam upoznao dosta kvalitetnih i kompetentnih ljudi. Radi se uglavnom sa modernim tehnologijama. Imaju standardne benefit pakete i ok opremu za rad. Salju ponekad na konferencije i edukacije, ali se na to gleda kao na privilegiju, umesto kao na potrebu posla.
  Zamerke kompaniji
  Nezdrav odnos broja juniora u odnosu na seniore i mediore. Ako imate senioritet, od vas zavisi bar dva juniora.
  Prostor je preuredjeno skladiste u kome se nista nije radilo po pitanju akustike, tako da je buka ogromna.
  Lose grejanje i hladjenje, ljudi su sedeli sa kapama i u cebadima dok rade.
  Toaleti su otvoreni, gori nego po trznim centrima, napravljeni od sper ploce. Vidis noge ovom do tebe i cujes i mirises sve sta radi.
  Forsiraju fake sablone ponasanja. Ako si drugaciji, osecas to.
  ne preporučujem

  System Administrator

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Tim i podrška u radu i učenju.
  Zamerke kompaniji
  Proces selekcije traje oko mesec dana.
  preporučujem
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

  Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  20 plata
  1440 EUR / mesečno
  600 3000

  Software Engineer
  3 plate
  1067 EUR / mesečno
  800 1600

  Test Engineer
  7 plata
  757 EUR / mesečno
  600 1100

  Delivery Manager
  4 plate
  1550 EUR / mesečno
  1300 1900

  DevOps Engineer
  5 plata
  1180 EUR / mesečno
  600 1700

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Endless passion for sports and learning at Levi9 teaser

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Levi9 Technology Services sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška