O kompaniji
148
Iskustva
79
Plate
1
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.4

O nama

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services.

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom sedamnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi.

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 je usao sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 700+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina.

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim.

Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje.

Join the magic number!

Tech stack

C# C++ .NET JavaScript TypeScript React.js Angular Node.js Vue.js HTML CSS Java Spring Data AWS Azure Mobile iOS Android Kotlin Swift Flutter PHP Python Django Golang Kubernetes Docker SQL NoSQL REST Test Test Automation Cucumber Selenium Cypress DevOps Delivery SCRUM Git Linux

Beneficije

Timska druženja

Sport i rekreacija

Nagrade, bonusi, pokloni

Hrana i piće

Edukacija, profesionalni razvoj

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Zabavni sadržaj

Zdravlje

Dodatni slobodni dani

Obezbeđena oprema za rad

Rad od kuće

Obezbeđen parking

Program mentorstva

Poslovna putovanja

Obezbeđen smeštaj

Naši ljudi

Stefan Vučan

Software Developer

Marija Radović

Tech Lead

Igor Bežanović

Software Developer

Lazar Veljović

DevOps Architect

Miloš Cvetković

Tech Lead

Miroslav Radujkov

Java TL & Department Manager

Iz našeg pera

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Trifkovićev trg 6, Novi Sad
Žorža Klemansoa 19, Beograd
Kralja Petra i Karađorđevića 2, Zrenjanin
Novi Sad 021 2155 505, Zrenjanin 021 2155 512, Beograd, 011 4022142