Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

Ako treba da izdvojite samo jednu stvar koja je krucijalna za vašu motivaciju u radu i učenju, šta bi to bilo? Kladimo se da je već na našoj listi od 999 razloga zašto je dobro biti deo Levi9!

alt
alt
alt

O nama

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina, a u toku pandemije radimo u potpunosti remote.

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. 

Join the magic number!

VRH  IT POSLODAVAC 2021 - top 10

Tech stack

Beneficije

100% rad od kuće u toku pandemije

Budžet za opremanje kućne kancelarije

Personalizovani Wellbeing paketi

Privatno zdravstveno osiguranje

10 dana 100% plaćenog bolovanja

Minimum 23 dana godišnjeg odmora

Fleksibilan početak radnog vremena

Brendirani swag

Personalni plan razvoja

Neograničen pristup Udemy for Business

Soft skills treninzi

Leadership programi

Ekspertski kursevi

Godišnji budžet za lični razvoj

Timbilding

Bonus za preporuku (referral)

Poklon vaučer za bebe

Novogodišnji program i pokloni za decu

Pomoć pri preseljenju

Parking u Beogradu

Garaža za bicikle u Novom Sadu

Game room

Voće i kafa

Teretana u Beogradu

Poslovna putovanja

Happy hour druženja

Naši ljudi

Teodor Vasić

Teodor Vasić

.Net Software Developer Junior

Sve je počelo u martu sada već davne 2018. godine kada sam odlučio da se više informišem o Code9 radionicama, a nedugo zatim se i prijavim. Već na trećoj godini fakulteta imao sam priliku da budem deo Levi9 prakse gde sam radio na tehnologijama sa kojima sam se upoznao na Code9 radionici. Pred kraj četvrte godine prihvatam ponudu za posao i zvanično postajem deo Levi9 tima. Od kako sam došao u Levi9, imao sam samo dobra iskustva – kako sa kolegama, tako i na projektima. Značilo mi je što sam od samog početka imao na raspolaganju Levi9 Academy kako bih na taj način proširio svoje znanje iz postojećih oblasti. Od tada, imao sam prilike da budem deo različitih projekata, ali i da steknem nova iskustva kao što je iskustvo predavača .Net Winter Workshop-a u Zrenjaninu. Sada imam priliku da i sam budem jedan od mentora na Code9 radionici koja je započela moje Levi9 “putovanje”.

Prikaži više
Miroslav Radujkov

Miroslav Radujkov

Java TL & Department Manager

U kompaniju Levi9 sam se zaposlio početkom 2008. godine, kao Junior Java Developer. Od samog početka imao sam privilegiju da radim na zanimljivim projektima, u okviru kojih sam upoznao izvanredne kolege koje su mi uvek omogućavale da naučim nešto novo i korisno. Takođe, imao sam sreću da radim sa odličnim Delivery Manager-ima i Scrum Master-ima od kojih sam mnogo naučio (i dalje učim) na polju soft skill-ova i kako uspešno sarađivati sa različitim tipovima klijenata. To mi je omogućilo da sebe izgradim kao Technical Team lidera i Department menadžera, pozicije na kojima se trenutno nalazim. Preporučujem našu kompaniju kao mesto gde ćete zaista imati priliku da radite u zdravoj radnoj atmosferi, gde će vas kolege uvek podržavati i uvažavati vaše mišljenje i gde ćete moći da se sretnete sa širokim spektrom zanimljivih i izazovnih projekata i tehnologija. Kroz svakodnevni rad na projektu, zajedničke slatke i one manje slađe "muke", ali i raznovrsne aktivnosti van radnog vremena, imaćete priliku da upoznate i ostvarite prijateljstva sa sjajnim ljudima, koji i predstavljaju snažan temelj naše kompanije.

Prikaži više

Iz našeg pera

Poslovi

Beograd

24.11.2021.

Novi Sad

24.11.2021.

Beograd

20.11.2021.

Novi Sad

17.11.2021.

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke,
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
4

Opšti utisak

Iskustvo
02.06.2021

DevOps junior

Preporučujem

Pozitivno

Druzeljubive kolege, dobra organizovanost, fokus na napredovanje pojedinaca. Sistem za ukljucivanje novih kolega je odlican.

Zamerke

Licno, nemam zamerki do sada. Cuo sam da starije kolege komentarisu kako je na nekim projektima workload podeljen nedovoljno dobro.
0

Ove informaciju su mi korisne

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke,
  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
2

Opšti utisak

Iskustvo
21.04.2021

praktikant

Pozitivno

Kompanija je jako lepo organizovana, sve kolege veoma ljubazne bez obzira na cinjenicu da si na praksi. Atmosfera je veoma prijatna i inspirisuca. Deluje mi da bas lepo vode racuna o zaposlenima, prostorije i oprema odlicni.

Zamerke

Jako los projekat koji se radi na praksi. Ne postoji nikakav plan i program niti jasno definisana ocekivanja od praktikanata. Kolege koje rade sa praktikantima su dostupni za pitanja, ali je moj utisak da su neupuceni u sam projekat koji bi trebalo obraditi. Na praksi se ne uci nista sto je vezano za posao i ne treba ocekivati da cete steci neko "radno" iskustvo korisno u posluvec samo papir da je praksa odradjena. Cenim da bi kompanija sa ovakvom reputacijom mogla ozbiljnije da se pozabavi programom prakse. Ne bih preporucio ovu kompaniju nekome ko zeli da stekne neko korisno radno iskustvo.
8

Ove informaciju su mi korisne

Iskustvo
Iskustvo
Iskustvo

Plate

Prosečna neto plata

1440

Software Developer 20 plata

MIN
600
PROSEK
1440
MEDIJANA
1350
MAX
3000

Prosečna neto plata

1067

Software Engineer 3 plate

MIN
800
PROSEK
1067
MEDIJANA
800
MAX
1600

Prosečna neto plata

757

Test Engineer 7 plata

MIN
600
PROSEK
757
MEDIJANA
700
MAX
1100

Prosečna neto plata

1550

Delivery Manager 4 plate

MIN
1300
PROSEK
1550
MEDIJANA
1500
MAX
1900

Prosečna neto plata

1180

DevOps Engineer 5 plata

MIN
600
PROSEK
1180
MEDIJANA
1200
MAX
1700

APR