LibraFire

LibraFire

0

Kontakt

Adresa Svetozara Ćorovica 6, Novi Sad, Srbija
Telefon +381612233115
PIB 110136968
MB 21304611
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija LibraFire svoje putovanje započinje 2015. godine u Novom Sadu. Na početku ih je bilo samo troje, mali tim, a vodili su se potrebom da obezbede konačni proizvod i isporuče ga na vreme. Kako je njihov tim rastao, obostrano zadovoljstvo postaje ključni element u njihovom radu – klijent je morao biti zadovoljan konačnim ishodom, a tim je morao biti zadovoljan obavljenim poslom. Ovako je nastao naziv kompanije LibraFire.

Prvi deo imena kompanije, Vaga, predstavlja ravnotežu koju žele ostvariti u odnosima sa klijentima, a drugi deo imena, Vatra, podrazumeva dinamiku koje članovi tima LibraFire koriste prilikom rada na projektima.

Odgovornost, tačnost, kvalitet i posvećenost su recept koji koriste u radu od samog početka i to je kamen temeljac uspeha. Uspostavili su snažan, strastveni i stabilan tim za WordPress usluge.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije LibraFire

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 20.12.2021.

DevOps Engineer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Na HR razgovoru smo prošli kroz moje iskustvo, kao i znanja koja posedujem za ovu poziciju. Isto tako, imao sam prilike da čujem nešto više o kolektivu, uslovima rada i generalno o firmi. Rečeno mi je da ću povratnu informaciju dobiti kroz par dana što se i dogodilo. Javili su mi da moram odraditi tehnički test čiji je rok 12 sati. Nisam mogao da izdvojim toliko vremena s obzirom da sam u tom periodu bio prilično zauzet kako zbog traženja posla, tako i zbog drugih razgovora i taskova. Nisu prihvatili da se tehničko testiranje izvede direktno na samom razgovoru (sat vremena je nedovoljno po njima), pa sam odlučio da ne nastavim sa daljim tokom selekcije. Možda bi trebalo da pokažu malo više razumevanja prema vremenu kandidata koji imaju i po nekoliko razgovora dnevno plus rešavaju ostale taskove koje takođe traže druge firme.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

Ceo proces je trajao 2 nedelje

0

Ove informacije su mi korisne

Podaci

Naziv LIBRAFIRE
Poslovni naziv LibraFire doo Novi Sad
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Svetozara Ćorovica 6, Novi Sad
Datum osnivanja 13.7.2017
PIB 110136968
MB 21304611
Zakonski zastupnici
Igor Der - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

780

Software Engineer 1 plata

MIN
780
PROSEK
780
MEDIJANA
780
MAX
780

Prosečna neto plata

850

Web Designer 1 plata

MIN
850
PROSEK
850
MEDIJANA
850
MAX
850