Link Group d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LINK group je multinacionalna kompanija koja se već više od 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa obrazovanja u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja i pomažući ljudima da postanu uspešniji. 

Kompanija uspešno posluje lokalno na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Ukrajne, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

U okviru LINK group obrazovnog sistema u Srbiji posluju četiri osnovne obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Odnedavno, kompanija je svoje poslovne aktivnosti započela i u Ukrajini. 

Partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama i sertifikacije najuglednijih obrazovnih institucija kao što su Cambridge International Examinations, Microsoft, Apple, Zend, Adobe, VUE, Prometric, kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, na najbolji način potvrđuju kvalitet kompanije i usluga svih njenih organizacionih jedinica.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Mrežni administrator

Beograd  • Rok: 14.06.2019

Iskustvo u administraciji, minimum dve godine. Obavezno znanje engleskog jezika, minimum srednji nivo... (pročitaj oglas)

Web Designer

Beograd  • Rok: 04.05.2019

Minimum 2 godine radnog iskustva u web dizajnu. Napredno znanje HTML5/CSS3 i JavaScript (JQuery, AJAX) tehnologije. Napredno poznavanje Bootstrapa. Napredno poznavanje CMS platformi (WordPress, Drupal...)... (pročitaj oglas)

Android programer (junior)

Beograd  • Rok: 06.06.2019

Profesionalni portfolio razvijenih Android aplikacija; poznavanje Java programskog jezika; poželjno iskustvo u razvoju softvera i u radu sa Android aplikacijama... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 26.04.2019

Razvoj aplikacija iz oblasti edukacije, ljudskih resursa, finansija i biometrijske identifikacije... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LINK GROUP
Adresa
Cara Dušana 34
Datum osnivanja
27.11.1992.
PIB
100096157
Matični broj
06305563
Poslovni naziv
LINK group DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
8559 Ostalo obrazovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Biljana Tadić-Kuleto - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija