Link Group d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


4 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 100096157
Matični broj: 06305563
Broj zaposlenih: 51-200
Predstavništvo u Srbiji: Cara Dušana 34, 11080 Zemun
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LINK group je multinacionalna kompanija koja se već više od 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa obrazovanja u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja i pomažući ljudima da postanu uspešniji.

Kompanija uspešno posluje lokalno na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Ukrajne, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

U okviru LINK group obrazovnog sistema u Srbiji posluju četiri osnovne obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Odnedavno, kompanija je svoje poslovne aktivnosti započela i u Ukrajini.

Partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama i sertifikacije najuglednijih obrazovnih institucija kao što su Cambridge International Examinations, Microsoft, Apple, Zend, Adobe, VUE, Prometric, kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, na najbolji način potvrđuju kvalitet kompanije i usluga svih njenih organizacionih jedinica.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Link Group d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
2
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
1
Balans između karijere i privatnog životaa

Learning coordinator

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija sa mladim stručnim kadrom. Kompanija sa uzlaznom putanjom razvoja i rasta poslovanja, koji su obećavali lepu perspektivu za razvoj u okviru kompanije, ali i za lični ravoj i napredak.
Zamerke kompaniji
Nedovoljno sluha za probleme zaposlenih od strane menadžmenta. Uprkos dobrim perspektivama za svaki vid napretka i razvoja, uglavnom se sve svodilo da zaposleni dobijaju nova zvanja (kao vid napretka), što retko pratilo i povećanje zarade. Često se sve svodilo na traženje slepog poštovanja zaduženja i obaveza, bez puno prilika da se takva praksa preispita i revidira.
ne preporučujem

E - learning coordinator (profesor informatike)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 10 nedelja
Kako je izgledao proces
Tri kruga u trajanju dva i po meseca. Prvi krug sa direktorom ustanove i project managerom, regularna pitanja o prethodnom iskustvu i projektu za koji sam se prijavila. Prijatan intervju. Drugi krug sa direktorom kompanije i glavnim menadžerom: pitanja o prethodnom iskustvu, oćekivanoj plati, o ocenama sa fakulteta koji sam zavrsila 2014. i o mom diplomskom radu. (Predložila sam da donesem indeks, jer se zaista ne sećam svojih ocena sa fakulteta koji sam završila odavno!!) VRLO NEPRIJATAN INTERVJU. Treći intervju je takođe bio sa njima i radio se o plati. Dogovoren iznos se znatno smanjio. SRAMOTA.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LINK GROUP
Adresa
Cara Dušana 34
Datum osnivanja
27.11.1992.
PIB
100096157
Matični broj
06305563
Poslovni naziv
LINK group DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
8559 Ostalo obrazovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Biljana Tadić-Kuleto - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  BI Developer
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

  Web Designer
  2 plate
  454 EUR / mesečno
  408 500

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Link Group d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

  Potvrdi

  Greška