LotusFlare

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije LotusFlare

Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Postoji 4 kruga selekcija. Prvi je zadatak ili dva koji se rade od kuće. Drugi je sastanak sa HR. Treći je tehnički intervju i na kraju je sastanak sa tim liderom.
Pitanja sa intervjua
  • Problem solving i tehnička pitanja vezana za jezik i platformu za koju se prijavljujete.

utisak sa intervjua postavljen: 09.12.2019.

Front-end Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Pozvali su me na intervju tek posle dva meseca od konkursa. Prvi deo je sa devojkama iz HR-a, standardna pitanja, devojke su vrlo prijatne. Zatim kratko razgovor na engleskom i uvid o radu u kompaniji. Potom razgovor sa jednim od developera o tehničkom znanju. Bila su razna tehnička pitanja i na kraju par algoritamskih zadataka na licu mesta. Generalno pozitivno iskustvo u startup atmosferi. Iznenadilo me je da kompanija sa takvim opisom poslovanja ne prijavljuje svoje radnike, tj. potrebno je da svaki radnik registruje svoju agenciju. Takođe jedan od minusa je radno vreme koje je navodno fleksibilno, ali većina dolazi oko podne zbog obaveznih večernjih sastanaka. Pretpostavljam da jako mladim ljudima to ne smeta ali verujem da osobama koje imaju porodice ne bi odgovaralo.

utisak sa intervjua postavljen: 26.02.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Naši osnivači su zajedno predvodili Facebook Growth tim koji je pomogao kompaniji da premaši broj od bilion korisnika na mobilnoj aplikaciji. Svoje znanje i ekspertizu u Growth-u, LotusFlare donosi kompanijama iz sveta telekomunikacija, finansija, medija i tehnologije. Naša misija je da pomognemo ovim kompanijama da izgrade sjajno digitalno iskustvo, povećaju angažovanost korisnika na portalima i da poboljšaju retenciju i monetizaciju putem svojih aplikacija i website-ova.  

Naša ponuda obuhvata:

Growth Platformu - sveobuhvatno rešenje koje omogućava svakom brendu da svojim korisnicima pruži personalizovano iskustvo na aplikaciji, onda kada je to potrebno. Našu Platformu sačinjavaju modularni Growth proizvodi i servisi koji se lako mogu integrisati sa postojećim aplikacijama i website-ovima. Ova platforma pomaže našim klijentima da imaju angažovane i verne korisnike kroz kontektstualne notifikacije, nagrade i preporuke.

Digital Network Operator™ (DNO™) - rešenje “telco u aplikaciji” koje omogućava operaterima da lansiraju sasvim novi brend sa minimalnim CapEx-om koji eliminiše potrebu za poslovnicama, a pritom se brzo razvija i u kratkom roku je spreman za plasiranje na tržište. Sjajna stvar u vezi ove aplikacije je što omogućava da sva komunikacija između operatera i korisnika bude 100% digitalna, bez potrebe da korisnik odlazi u poslovnicu ili da traži podršku pozivanjem call centra.

Među našim klijentima se nalaze neki od vodećih svetskih mobilnih brendova: Linkedin, Supercell, Skype, Verizon Wireless, Singtel, Capital One, Ooredoo and Telenor. Operateri koji sarađuju sa LotusFlare-om, su u proseku povećali ARPU za 22%, smanjili gubitak korisnika za 25% i potrebe za njihovim call centrima za 17%. 

Naše sedište i razvojni tehnološki centar se nalaze u Silicijumskoj dolini, a naše operacije su prisutne širom Azije i Evrope. LotusFlare podržavaju Macquarie Capital, Google Ventures, Compound, Kickstart, Sherpalo, SocialCapital i Silicon Valley Angels.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

iOS Engineer

Beograd

You firmly believe in code review as an integral part of writing rock solid, high quality code. You cover your code with tests... (pročitaj oglas)

DevOps/Infrastructure Engineer

Beograd

BA/BS in Computer Science or other equivalent technical discipline. Strong scripting and automation skills, implementing in Python, Go and similar languages... (pročitaj oglas)

Software Engineer

Beograd

You get a kick of watching software unfold before your eyes. You want to be a part of the team who will be remembered as the ones who disrupted the Telco industry... (pročitaj oglas)

UX / UI Designer

Beograd  • Rok: 10.04.2020

Minimum 2 years of work experience in digital design on software projects. Experience in designing both web and mobile applications. Experience with making wireframes... (pročitaj oglas)

Project Manager (Mobile Development)

Beograd

Experience in managing IT projects or similar relevant experience. You are eager to drive and manage project life-cycle with a team of world-class engineers and designers... (pročitaj oglas)

Android Engineer

Beograd

You firmly believe in code review as an integral part of writing rock solid, high quality code. You cover your code with tests... (pročitaj oglas)

Technical Product Manager

Beograd

2+ years product management experience. 2+ years of experience in technical architecture or software engineering of web applications and/or mobile products... (pročitaj oglas)

Frontend Engineer

Beograd

2+ years of relevant experience with modern JavaScript frameworks, preferably Vue.js. Ability to develop and interact with RESTful APIs. Knowledge and hands-on experience with modern JavaScript (ES2015 and newer)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LOTUS FLARE
Adresa
Starine Novaka 23, Beograd - Palilula
Datum osnivanja
27.7.2016
PIB
109634593
Matični broj
21214680
Poslovni naziv
LOTUS FLARE d.o.o. Beograd-Palilula
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slavko Fodor - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija