O kompaniji
7
Iskustva
7
Plate
8
Poslovi
LotusFlare logo

LotusFlare

3

Iskustva

3

Menadžment kompanije

2

Beneficije

2

Balans karijera-privatni život

1

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

3
Iskustvo
27.06.2023
Potvrđen Linkedin identitet
3 Ne preporučuje

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Dosta dobrih developer-a i veoma dobra ekipa za druzenje

Zamerke

Los srednji i visi menadzment. Redovan prekovremeni rad. Projekti su prakticno outsourcing

Korisno? 0
Intervju
18.03.2023
Negativno iskustvo

Product Manager Core Consumer

Bez ponude za posao

Online intervju

Kako je izgledao proces

Prvi i jedini krug selekcije je bio sa kadrovskom sluzbom. Intervju je trajao sat vremena. Receno je da ce me kroz par dana kontaktirati sef product odeljenja ali se to nije dogodilo. Niko nije pozvao, poslao mail ili obavestio na bilo koji nacin. Neprofesionalno. Ocigledno je da nisam ni prvi ni poslednji kome se to dogodilo. To je ocigledno poslovna kultura ove firme. Njima na cast.
Korisno? 2
Intervju
22.11.2022
Negativno iskustvo

Product Manager

Bez ponude za posao

Online intervju

Kako je izgledao proces

Proces selekcije se sastojao iz 4 razgovora. Prvi je bio sa HR osobom, drugi sa nadređenom osobom, treći sa Operations direktorom, a četvrti sa su-osnivačem i CPO-om. Prvi intervju sa HR-om je zakazivan više puta, jer su odgovori na mail-ove sa strane poslodavca kasnili po više dana. Drugi intervju sa lajn menadžerom je bio dosta konfuzan, ali je atmosfera razgovora bila relativno pozitivna. Treći intervju je ostavio najbolji utisak - pitanja koja su postavljana su imala smisla, komunikacija je tekla glatko. Četvrti intervju je bio ok. Ono što je na mene ostavilo najveći utisak, i zbog čega označavam ovo kao negativno iskustvo, je to što se poslodavac, nakon četiri razgovora, nije poslao nikakvu povratnu informaciju, niti stupio u kontakt na bilo koji način. Nisu čak odgovorili ni na mail sa pitanjem o povratnoj informaciji, koji sam poslala mesec dana nakon poslednjeg intervjua. Vrlo neprofesionalno po mom mišljenju.
Korisno? 10
Intervju
30.08.2022
Negativno iskustvo

Software Engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji iz tri dela, prvi deo je HR intervju gde se prica o iskustvu, interesovanjima, očekivanoj plati i date su informacije o firmi i proizvodu firme. Nakon toga sledi tehnicki intervju koji se sastoji od dva intervjua od po 1h, prvi je coding deo na HackerRanku sa dva inženjera, gde se proverava poznavanje algoritama i struktura podataka. Drugi deo je razgovor sa dva inženjera gde se proverava tehnicko znanje.
Korisno? 1
Arhiva | Intervju
10.02.2022
Negativno iskustvo

Frontend engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva tehnicka intervjua jedan za drugim u trajanju od po sat vremena. Prvi deo je gomila teorije kao da si na ispitu, s tim sto je ispitivac Ukrajinac sa veoma losim akcentom, medjutim to ne bi bio toliki problem da covek zna da postavi pitanje. Pitanja su veoma neodredjena i na njih se moze odgovoriti na vise nacina, na primer, tipovi funkcija u JavaScriptu, pri tome nije mislio na funckiju koja vraca podatak ili ne, nego nacin na koji se funkcija moze napisati. Od mene se ocekivalo da znam koje greske se javljaju koriscenjem API-ja, ne samo da one mogu biti na stani klijenta i servera i koje su grupe, vec tacno da kazem koja greska sta znaci, npr, greska 409. Drugi deo intervjua je bio da se napise algoritam za pretragu po JSON fajlu. I posle da objasnis razliku izmedju dva algoritma, koji je brzi i zasto (Time complexity). Takodje, bilo je potrebno da pogodis sta ce ti dati Boolean true/false. Primer: const boolean= Boolean(undefined ?? 2), const boolean2 = Boolean (!![].toString()). Nisam dobio ponudu jer nisam odgovorio na sva teorijska pitanja, sto se ocekivalo od mene.
Korisno? 5
Arhiva | Intervju
09.12.2019
Pozitivno iskustvo

Android Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Postoji 4 kruga selekcija. Prvi je zadatak ili dva koji se rade od kuće. Drugi je sastanak sa HR. Treći je tehnički intervju i na kraju je sastanak sa tim liderom.

Pitanja sa intervjua

  • Problem solving i tehnička pitanja vezana za jezik i platformu za koju se prijavljujete.
Korisno? 14
Arhiva | Intervju
26.02.2019
Pozitivno iskustvo

Front-end Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Pozvali su me na intervju tek posle dva meseca od konkursa. Prvi deo je sa devojkama iz HR-a, standardna pitanja, devojke su vrlo prijatne. Zatim kratko razgovor na engleskom i uvid o radu u kompaniji. Potom razgovor sa jednim od developera o tehničkom znanju. Bila su razna tehnička pitanja i na kraju par algoritamskih zadataka na licu mesta. Generalno pozitivno iskustvo u startup atmosferi. Iznenadilo me je da kompanija sa takvim opisom poslovanja ne prijavljuje svoje radnike, tj. potrebno je da svaki radnik registruje svoju agenciju. Takođe jedan od minusa je radno vreme koje je navodno fleksibilno, ali većina dolazi oko podne zbog obaveznih večernjih sastanaka. Pretpostavljam da jako mladim ljudima to ne smeta ali verujem da osobama koje imaju porodice ne bi odgovaralo.
Korisno? 41