O kompaniji
99
Iskustva
29
Plate
24
Poslovi
Luxoft logo

Luxoft

4.8
15.08.2022.

Poziv za IT stručnjake: Pridružite nam se na događaju Discover Luxoft Day!

Helloworld

Kraj avgusta u Beogradu obeležiće zanimljiv događaj, prvi u nizu koji organizuje kompanija Luxoft u Srbiji.

“Discover Luxoft Day” namenjen je developerima i drugim IT stručnjacima, koji će imati priliku da u opuštenoj atmosferi na najlepšoj beogradskoj lokaciji, ušću Save u Dunav, upoznaju kompaniju, koja posluje u više od 44 lokacije globalno, zapošaljava preko 18.000 IT eksperata i ima preko 450 klijenata širom sveta. Ovaj događaj pruža mogućnost da se pripadnici IT zajednice upoznaju sa Luxoftom iznutra i saznaju koje mogućnosti nudi novootvorena kancelarija u Srbiji.

Bilo da se radi o automobilskom, finansijskom softveru ili nekoj drugoj oblasti ekspertize po kojoj je Luxoft poznat, stručnjaci iz kompanije podeliće svoje iskustvo o načinu rada na projektima za neke od najvećih svetskih brendova i otkriti mogućnosti za razvoj, napredovanje i učenje koje stoje Luxofterima na raspolaganju.

Koncert popularnog beogradskog benda, brojni zabavni sadržaji, pokloni, kao i mogućnost da se osvoje vredne nagrade, samo su deo onoga što posetioce očekuje 30. avgusta od 18h.

Ako je IT vaše opredeljenje i spremni ste da napravite sledeći značajan korak u karijeri, pozivamo vas da se registrujete i pridružite nam se na Discover Luxoft Day!

Posetite profil kompanije Luxoft.

Galerija