O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
M Enterijer Gradnja d.o.o. logo

M Enterijer Gradnja d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

M Enterijer Gradnja je osnovana 2007. godine od strane diplomiranog građevinskog inženjera, gospodina Marka Ivića, koji je ujedno i vlasnik firme.

Pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, firma se profilisala kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih, energetskih objekata, uređenju i opremanju enterijera.

Firma poseduje stručan kadar, sopstvenu opremu i mehanizaciju koja je potrebna za izvođenje i najzahtevnijih radova u građevinskoj industriji, trudeći se da poštuje rokove izgradnje objekata, kvalitet gradnje i sigurnost kod investitora. M Enterijer Gradnja izvodi najzahtevnije radove u skladu sa najvišim svetskim standardima. Rukovodeći tim se iz dana u dan usavršava, razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima.

Danas u firmi radi preko 100 zaposlenih, armirači, tesari, građevinski radnici, zidari, moleri ali i licencirani građevinski inženjeri, diplomirani ekonomisti, pravnici i arhitekte. Za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu, firma je angažovala 1 lice sa licencom, kao i 1 lice za protivpožarnu zaštitu.

U 2017. godini firma obeležava desetogodišnjicu poslovanja. U narednom periodu najviši prioriteti su u domenu unapređenja saradnje sa investitorima, dobavljačima, širenje na inostrano tržište, ulaganje u zaposlene, mašine i ostalu građevinsku opremu sa ciljem unapređenja poslovnog modela.

Pored zavidnog iskustva stečenog u Srbiji, firma je proširila kapacitete toliko, da može da konkuriše na zahtevnom evropskom tržištu i klijentima ponudi vrhunski kvalitet usluga.

CILJ
Osnovni cilj firme je da klijentima pruži vrhunske usluge u oblasti građevinarstva.

VIZIJA
Vizija je da život ljudi u Srbiji učini bogatijim kroz realizaciju najvećih građevinskih poduhvata. Stremimo ka tome da budemo sinonim za firmu koja stalno postavlja više standarde u oblasti građevinske operative na domaćem ali i inostranom tržištu.

MISIJA
Misija je da klijentima pruži iskustvo koje prevazilazi njihova očekivanja na svakom nivou, da bude pouzdan partner koji garantuje kontinuitet isporuke usluga bez prekida, zahvaljujući referencama, stručnim kadrovima koje ima i opremi koju poseduje.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt