M Enterijer Gradnja d.o.o.

M Enterijer Gradnja d.o.o.

Kontakt

Adresa Bakićeva 4A, 11000 Beograd, Srbija
PIB 108555546
MB 21023035
Predstavništvo Bakićeva 4A, 11000 Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

M Enterijer Gradnja je osnovana 2007. godine od strane diplomiranog građevinskog inženjera, gospodina Marka Ivića, koji je ujedno i vlasnik firme.

Pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, firma se profilisala kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih, energetskih objekata, uređenju i opremanju enterijera.

Firma poseduje stručan kadar, sopstvenu opremu i mehanizaciju koja je potrebna za izvođenje i najzahtevnijih radova u građevinskoj industriji, trudeći se da poštuje rokove izgradnje objekata, kvalitet gradnje i sigurnost kod investitora. M Enterijer Gradnja izvodi najzahtevnije radove u skladu sa najvišim svetskim standardima. Rukovodeći tim se iz dana u dan usavršava, razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima.

Danas u firmi radi preko 100 zaposlenih, armirači, tesari, građevinski radnici, zidari, moleri ali i licencirani građevinski inženjeri, diplomirani ekonomisti, pravnici i arhitekte. Za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu, firma je angažovala 1 lice sa licencom, kao i 1 lice za protivpožarnu zaštitu.

U 2017. godini firma obeležava desetogodišnjicu poslovanja. U narednom periodu najviši prioriteti su u domenu unapređenja saradnje sa investitorima, dobavljačima, širenje na inostrano tržište, ulaganje u zaposlene, mašine i ostalu građevinsku opremu sa ciljem unapređenja poslovnog modela.

Pored zavidnog iskustva stečenog u Srbiji, firma je proširila kapacitete toliko, da može da konkuriše na zahtevnom evropskom tržištu i klijentima ponudi vrhunski kvalitet usluga.

CILJ
Osnovni cilj firme je da klijentima pruži vrhunske usluge u oblasti građevinarstva.

VIZIJA
Vizija je da život ljudi u Srbiji učini bogatijim kroz realizaciju najvećih građevinskih poduhvata. Stremimo ka tome da budemo sinonim za firmu koja stalno postavlja više standarde u oblasti građevinske operative na domaćem ali i inostranom tržištu.

MISIJA
Misija je da klijentima pruži iskustvo koje prevazilazi njihova očekivanja na svakom nivou, da bude pouzdan partner koji garantuje kontinuitet isporuke usluga bez prekida, zahvaljujući referencama, stručnim kadrovima koje ima i opremi koju poseduje.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv M ENTERIJER GRADNJA
Poslovni naziv M Enterijer Gradnja doo Beograd-Voždovac
Delatnost kompanije 4120 - Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bakićeva 4A, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 09.06.2014.
PIB 108555546
MB 21023035
Zakonski zastupnici
Marko Ivić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu