O kompaniji
21
Iskustva
10
Plate
1
Poslovi
M Plus Serbia logo

M Plus Serbia

2.2

O nama

Pozdrav od M Plus Serbia tima!

M Plus grupa oformljena je od strane evropskih lidera u okviru Business Proces Outsourcing (BPO) industrije. Samim tim, dugogodišnje lokalno poznata Trizma se priključila istoj.
Naša mreža okupila je preko poznavaoce preko 30 jezika i saradnike u preko 56 zemalja.

Negujemo radnu atmosfteru gde svako može da pokaže ideje i razvija se u smeru svoje vizije. Verujemo u vrednost raznolikosti, kao i učenje kroz deljenje iskustava.

Ukoliko govorite i jezike kao što su: engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, grčki, portugalski, turski i mnoge druge, a usput razumete koliko znači iskrena i profesionalna podrška (i vama i korisnicima) prosledite nam svoj CV i postanite deo našeg tima. Verujemo da će te se pronaći u našem dinamičnom i multikulturalnom okruženju.

Naš focus je inovativan pristup u pružanju outsourcing usluga i poboljšanje različitih poslovnih procesa za naše klijente, sa fokusom na korisničku podršku. Takođe radimo na različitim aktivnostima u okvru operacija, koordinacije procesa i data analyticsa.

Čekamo i tvoj CV! Pošalji na hiring@trizma.com

Beneficije

Zdravlje

Mogućnošć korišćenja usluga Paketa Zdravlja u Medigroup zdravstvenom sistemu

Zabavni sadržaj

M Plus Serbia biblioteka i poseban prostor za odmor

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Timska druženja

Nagrade, bonusi, pokloni

Uvek se obeleže jubileji rada u kompaniji

Porodica i roditeljstvo

M Plus Serbia mališani se uvek obraduju novogodišnjim paketićima

Kompanijski popusti

Popust kod preko 20 M Plus Serbia benefit partnera

Proces selekcije

Hej, drago nam je što te je zainteresovala ova sekcija našeg profila na Infostudu.

Proces selekcije kod nas je približno sličan procesu kod drugih kompanija. Podelićemo ga u 5 jednostavnih koraka.

Apliciranje – bilo da se naš oglas nalazi ovde ili na nekom drugom portalu, isti bi trebao da te odvede na neki od dva sajta https://www.trizma.com/hiring/ ili https://jobs.trizma.com/#jobs gde popunjavanjem forme činiš prvi korak apliciranja. Ukoliko ne vidiš oglas za sferu koja te zanima, a interesuje te saradnja sa nama, slobodno pošalji CV na hiring@trizma.com

Uvodni poziv – ukoliko tvoj CV ispunjava kriterijume, nakon određenog vremena dobićeš poziv od nas na kome dogovaramo termin testiranja znanja nekog stranog jezika, ukoliko pozicija zahteva poznavanje istog.

Test poznavanja jezika – u zavisnosti od zahteva radne pozicije, test može biti pisani, verbalni ili kombinovani. Verujemo u tvoju iskrenost i adekvatnu samoprocenu znanja u CV-ju i da ćeš ga sjajno uraditi!

Intervju – može se desiti da klijent zahteva više krugova intervjua, u tom slučaju bez brige, između istih ne bi trebalo da prođe više od nedelju dana.

Finalna odluka – nakon što smo imali dovoljno vremena da se obostrano uverimo da smo “dobar match”, ostaje samo da te pozovemo i obavestimo o finalnom ishodu procesa selekcije. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu. Ukoliko se desi suprotno, bez brige, tvoj CV svakako ostaje u našoj bazi kandidata, pa postoji verovatnoća da ćemo te pozvati ponovo. Svakako te ohrabrujemo da apliciraš svaki put kada objavimo oglas po tvom ukusu.
Detalji na koje je značajno obratiti pažnju:

Kompetencije – svaki oglas za posao potražuje određena znanja, veštine i iskustvo. Kako je to jedna celina sačinjena od mnogo zasebnih elemenata, ohrabrujemo te da se prijaviš čak i ako ne ispunjavaš baš sve što se traži, pogotovo ako je u pitanju tvoj prvi posao.

Prikaz informacija – veština organizovanja, jasnog i sažetog predstavljanja informacija se lako primeti u svakom CV-ju na prvi pogled, kroz preglednost rasporeda navedenih informacija.

Ostale  informacije – hobiji, dodatna interesovanja, volonterska aktivnost su sve elementi preko kojih se lako primete ljudske sklonosti, timski duh, motivacija za razvojem i usavršavanjem.
Želimo ti od srca dobro iskustvo apliciranja!

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obrati na našoj Instagram i Facebook stranici.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Tošin bunar 272 Beograd - Novi Beograd, Srbija