O kompaniji
6
Iskustva
Plate
Poslovi
MAK-SYSTEM International Group logo

MAK-SYSTEM International Group

Oceni kompaniju

O nama

Od osnivanja 1984. godine, vizija MAK-SISTEM-a je da dizajnira, razvija i isporučuje globalno najbolje svetske zdravstvene softvere za upravljanje rezervama krvi, plazme, tkiva i ćelija, pokrivajući čitav proces i koristeći najbolje tehnologije i funkcionalnost u korist pacijenata.

Naša softverska rešenja kontinuirano podržavaju digitalnu transformaciju organizacija kao što su:

Banke krvi
Banke (krvne) plazme
Centri za transfuziju
Banke tkiva
Laboratorije matičnih ćelija
Centri za ćelijsku i gensku terapiju (od malih i srednjih preduzeća do velikih farmaceutskih kompanija, do bolnica)
Dizajn i razvoj ključnih zdravstvenih informacionih sistema zahteva sveobuhvatnu stručnost u širokom spektru sve sofisticiranijih tehnologija (Jakarta EE - ranije poznata kao Java EE, HTML5, Integration, Cloud, IoT, Cybersecurity, RFID, itd.). Naši međunarodni stručnjaci čine sponu zdravstva i tehnologije i poseduju proširena znanja kako bi primenjivali i održavali naša softverska rešenja.

Stalne inovacije su ključ našeg rasta. Kontinuirano ulažemo u razvoj naših softverskih rešenja za oblikovanje zdravstvene zaštite sutrašnjice, koristeći pouzdanu, sigurnu i fleksibilnu tehnologiju.

Negujemo strateške veze sa ključnim partnerima kao što su distributeri, proizvođači laboratorijskih uređaja i lokalnih sistema kako bismo povećali kvalitet nege.

Sva naša softverska rešenja usklađena su sa važećim svetskim propisima i zahtevima:

AABB
FDA
Evropske smernice
JACIE
PPTA
ICCBBA - ISBT 128
Lokalni zahtevi
Verujemo da je ono što svakodnevno radimo doprinosi zdravstvenoj industriji, a to činimo kontinuiranim održavanjem fokusa na inovacijama, ponudom najkompletnijih softvera, radom na tržištima u razvoju i na projektima svih veličina, kao i pružanjem najbolje usluge našim korisnicima.

Kada smo počinjali sa radom tehnologija koja nam je bila potrebna nije postojala, pa smo je stvorili. Sa više od 30 miliona donacija krvi godišnje, posmatramo naš posao kao mnogo više od operativnog izvršenja zadataka i verujemo da naš rad unapređuje kvalitet života.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Braće Baruh 24 Beograd, Srbija