O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
MC Corona d.o.o. logo

MC Corona d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Preduzeće “MC CORONA” d.o.o. je osnovano 01.02.1993. godine u Beogradu.

Od svog osnivanja firma se bavi poslovima izvođenja, rekonstrukcije, projektovanja i ispitivanja elektroenergetskih objekata za šta poseduje odgovarajuće licence i stručni kadar.

Najveći deo poslova čine elektromontažni i građevinski radovi na izgradnji distributivnih trafostanica 10(20)/0,4kV, distributivne nadzemne i kablovske mreže 35, 10 i 1kV, mreže JO, izgradnja individualnih i tipskih kućnih priključaka.

Sedište firme se nalazi u beogradskom naselju Leštane i imamo odličnu komunikaciju sa svim najvažnijim putnim pravcima u Beogradu i Srbiji

Posedujemo sopstveni poslovni, magacinski i parking prostor.

MC CORONA d.o.o. raspolaže stručnim kadrom različite strukture od elektroinženjera, građevinskih inženjera, VKV elektromontera, vozača, rukovaoca građevinskim mašinama, bravara, svi radnici su stručno osposobljeni i sa iskustvom. Trenutno MC CORONA ima 60 zaposlenih.

U svom voznom parku imamo veliki broj teretnih vozila, vozila sa nadgradnjom, mernih kola, priključnih vozila i radnih mašina koja su svakodnevno angažovana za potrebe izvođenja radova na terenu.

 

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Kružni Put 177, 11309 Beograd - Leštane, Srbija
011 803 11 00