MD International d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MD INTERNATIONAL su osnovala dvojica braće – Dragoslav i Miroslav Micić, decembra 1997. godine.

Osnovan kao porodična firma, vrlo brzo je premašio svoja očekivanja, tako da MDI od samog nastanka do danas ima uzlaznu liniju svog poslovanja. 2011. godinu je završio na 96. poziciji najuspešnijih preduzeća u Srbji.

Naših 300 zaposlenih u 4 distributivna centra, doprinose svojim predanim radom uspešnom plasiranju proizvoda svih naših principala. Osnova MDI uspeha leži u dobroj organizaciji, tehničkoj i logističkoj podršci, kvalitetno izabranim kadrovima, odličnoj distribuciji... jednom rečju, u našem "know-how".

Timski duh koji vlada u MDI vodi nas ka zajedničkim interesima i boljim rezultatima koji doprinose da MDI predstavlja jakog i stabilnog partnera. Želja nam je da svim svojim sadašnjim i potencijalnim principalima i partnerima, budemo pouzdan partner – neko na koga se uvek mogu osloniti.

Budućnost MDI je u novim programima, sopstvenim distributivnim centrima i još kvalitetnijem ljudskom potencijalu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MD INTERNATIONAL
Adresa
Žorža Klemansoa 39
Datum osnivanja
24.11.1997.
PIB
100153163
Matični broj
17175122
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU MD INTERNATIONAL DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU, BEOGRAD
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zlatko Cvetković - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija