O kompaniji
Iskustva
1
Plate
Poslovi
MD & Profy d.o.o. logo

MD & Profy d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

MD&PROFY je kompanija koja se bavi sistem integracijom i usmerena je ka naprednim korisnicima specijalizovana za oblast Data Warehouse i Business Intelligence sistema. Većina rešenja je zasnovana na najsavremenijim tehnologijama kompanije SAP Sybase koju MD&PROFY zastupa na području Srbije i Crne Gore. Partnerstvo sa globalnom kompanijom kao što je SAP Sybase omogućilo je nasoj kompaniji pristup najsavremenijim tehnologijama kao i međunarodno iskustvo kroz učešće na regionalnim projektima.

MD&Profy je Sybase An SAP Company Country Distributer i Support Centar za Srbiju i shodno tome ima na raspologanju bazu znanja, iskustva i konsultantskih usluga koje omogućavaju rešavanja i najsloženijih projekata.

Iskustvo na raznim projektima koje smo realizovali u Srbiji i regionu donelo nam je potrebno iskustvo i omogućilo da obučimo ljude ne samo u teoriji nego i praksi za realizacije složenih projekata.

Naša rešenja su otvorena ka različitim aplikacijama i platformama a na korisniku je da se odluči za one koje najbolje ispunjuju njihove potrebe.

Rešenja koja nudimo pretpostavljaju da će se tokom projekta obaviti i transfer znanja Korisnicima kako bi se postigao potreban i zadovoljavajući nivo nezavisnosti korisnika.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Čarlija Čaplina 37, 11000 Beograd
+381 11 276 23 32