MDS Informatički Inženjering d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija MDS Informatički inženjering pionir je u kreiranju i  razvoju IT tržišta na prostorima ex Jugoslavije. Proces planiranja i realizacije projekata ogleda se kroz projektovanje, isporuku opreme, implementaciju rešenja, obuku i 24 časovnu podršku.

Poslovanje dugo 45 godina, kao i kontinuirano napredovanje, čine od MDSa prepoznatljiv domaći brend sa vizijom unapređenja nivoa usluga svojim klijentima.

Kompanija predstavlja tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Znanje, iskustvo i sertifikati  inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Godinama unazad, MDS uspešno posluje i ostvaruje svoje ciljeve koji se tiču zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i uspostavljanja međusobnih partnerskih odnosa. Sedište je u Beogradu, Republika Srbija.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Senior Security Konsultant

Beograd  • Rok: 18.11.2017

Iskustvo sa tehnologijama za IT zaštitu – Antimalware, zaštita aplikacija, kontrola pristupa, ispitivanje slabosti, zaštita podataka, Firewall/IPS/Web/Mail zaštita... (pročitaj oglas)

Inženjer za bezbednost IT sistema

Beograd  • Rok: 18.11.2017

Visoka stručna sprema (tehničke struke); Više od 1 (jedne) godine iskustva u radu sa antivirus, antimalware i DLP rešenjima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima... (pročitaj oglas)

Senior Security konsultant

Beograd  • Rok: 26.09.2017

Više od 6 (šest) godina iskustva u implementaciji IT security rešenja.. (pročitaj oglas)

Inženjer za bezbednost mreže

Beograd  • Rok: 26.09.2017

Više od 1 (jedne) godine iskustva u radu sa Cisco Security uređajima i implementaciji IT security rešenja... (pročitaj oglas)

Inženjer za bezbednost IT sistema

Beograd  • Rok: 26.09.2017

Više od 1 (jedne) godine iskustva u radu sa antivirus, antimalware i DLP rešenjima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima... (pročitaj oglas)

Data Center mrežni inženjer

Beograd  • Rok: 26.09.2017

Visoka stručna sprema (tehničke struke); Više od 3 godine iskustva u administraciji mrežnih komunikacionih uređaja... (pročitaj oglas)

Data Center sistem inženjer (DevOps inženjer)

Beograd  • Rok: 26.09.2017

Više od 2 godine iskustva u radu sa tehnologijama za virtuelizaciju (VMWare, Hyper-V, KVM, Citrix)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MDS INFORMATIČKI INŽENJERING
Adresa
Milutina Milankovića 7D
Datum osnivanja
26.01.2004.
PIB
103312371
Matični broj
17541447
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO MDS INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroljub Jovović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija