MDS Informatički Inženjering d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Security Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Iskreno, vrlo malo informacija postoji na portalima o ovoj firmi i na prvi pogled deluju kao vrlo neutralna firma. Prijavio sam se na konkurs i putem telefona pozvan na razgovor. HR u ovoj firmi ne postoji, već proces selekcije direktno obavljaju ljudi iz senior menadžmenta. Ono što me je neprijatno iznenadilo na razgovoru odmah s početka jesu lična pitanja: da li ste u braku, da li imate djece, čime vam se bave roditelji, da li imate braću i sestre, da li planirate brak i odlazak u inostranstvo. Sledeće, tehnički dio razgovora koji je takođe bio neprijatan. Tehnički direktor će nastojati da omalovaži vaše znanje s ciljem kasnijeg pregovora oko niže plate. Čak je na momente bilo vrlo direktno, agresivno i za moj ukus nepristojno. Ne bih želio da zvučim neprijatno ili subjektivno. Ova firma je OK za inženjere starog kova ili takozvanu Generaciju X koja je navikla na "starinski" način rada i odnosa poslodavca prema zaposlenom (nešto nalik na komunističkog direktora da bude slikovitije, bez želje za negativnom konotacijom). U krajnoj liniji, nisam dobio ponudu za posao, ali i da sam bio pozvan za dalje pregovore, definitivno bih odbio nakon uočenih stvari sa intervjua.

utisak sa intervjua postavljen: 09.01.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija MDS Informatički inženjering pionir je u kreiranju i  razvoju IT tržišta na prostorima ex Jugoslavije. Proces planiranja i realizacije projekata ogleda se kroz projektovanje, isporuku opreme, implementaciju rešenja, obuku i 24 časovnu podršku.

Poslovanje dugo 45 godina, kao i kontinuirano napredovanje, čine od MDSa prepoznatljiv domaći brend sa vizijom unapređenja nivoa usluga svojim klijentima.

Kompanija predstavlja tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Znanje, iskustvo i sertifikati  inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Godinama unazad, MDS uspešno posluje i ostvaruje svoje ciljeve koji se tiču zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i uspostavljanja međusobnih partnerskih odnosa. Sedište je u Beogradu, Republika Srbija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Security Konsultant

Beograd  • Rok: 18.11.2017

Iskustvo sa tehnologijama za IT zaštitu – Antimalware, zaštita aplikacija, kontrola pristupa, ispitivanje slabosti, zaštita podataka, Firewall/IPS/Web/Mail zaštita... (pročitaj oglas)

Inženjer za bezbednost IT sistema

Beograd  • Rok: 18.11.2017

Visoka stručna sprema (tehničke struke); Više od 1 (jedne) godine iskustva u radu sa antivirus, antimalware i DLP rešenjima na radnim stanicama, serverima i mobilnim uređajima... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MDS INFORMATIČKI INŽENJERING
Adresa
Milutina Milankovića 7D
Datum osnivanja
26.01.2004.
PIB
103312371
Matični broj
17541447
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO MDS INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miroljub Jovović - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija