MDS Informatički Inženjering d.o.o.

MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Kontakt

Adresa Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd, Srbija
E-mail mds@mds.rs
PIB 103312371
MB 17541447
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija MDS Informatički inženjering pionir je u kreiranju i  razvoju IT tržišta na prostorima ex Jugoslavije. Proces planiranja i realizacije projekata ogleda se kroz projektovanje, isporuku opreme, implementaciju rešenja, obuku i 24 časovnu podršku.

Poslovanje dugo 45 godina, kao i kontinuirano napredovanje, čine od MDSa prepoznatljiv domaći brend sa vizijom unapređenja nivoa usluga svojim klijentima.

Kompanija predstavlja tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Znanje, iskustvo i sertifikati  inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Godinama unazad, MDS uspešno posluje i ostvaruje svoje ciljeve koji se tiču zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i uspostavljanja međusobnih partnerskih odnosa. Sedište je u Beogradu, Republika Srbija.

Iskustva o radu i sa intervjua (3)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 20.11.2021.

DevOps Junior

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Jedan deo razgovora obavljen je razmenom elektronskim poruka. U međuvremenu sam pozvan na prvi krug razgovora za posao na radnoj poziciji "DevOps Junior" inženjer. HR menadžer mi je poslao dva termina tokom sledeće nedelje u nizu iako me prethodno nije pitao da li sam u mogućnosti da obavim razgovor. Jasno sam naglasio...

0
Arhiva | Iskustvo · 14.03.2019.

Sistem inženjer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Kolektiv je vrlo prijatan i uvek su spremni da pomognu, rad i trud se nagrađuju porastom plate, mogućnost usavršavanja, zanimljivi projekti.

Zamerke

Radno vreme počinje u 7:30h (jako rano), dres kod postoji posebno za muški deo kolektiva, senior management je starijeg kova i ponašaju se u skladu s tim.

9
Arhiva | Intervju · 09.01.2018.

Security Engineer

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Iskreno, vrlo malo informacija postoji na portalima o ovoj firmi i na prvi pogled deluju kao vrlo neutralna firma. Prijavio sam se na konkurs i putem telefona pozvan na razgovor. HR u ovoj firmi ne postoji, već proces selekcije direktno obavljaju ljudi iz senior menadžmenta. Ono što me je neprijatno iznenadilo na razgovoru...

33

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv MDS INFORMATIČKI INŽENJERING
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO MDS INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Milutina Milankovića 7D
Datum osnivanja 26.01.2004.
PIB 103312371
MB 17541447
Zakonski zastupnici
Miroljub Jovović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu