M&I Systems, Co.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije M&I Systems, Co.

  (3 utiska)
34% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
1.5
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Konsultant specijalista / Project manager


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od sedam godina
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Može dosta da se nauči u vezi poslovnih procesa, ERP-a, rada sa bazom podataka, dinamičan posao, dosta putovanja itd. Može da se radi od kuće. Dobro za početnike željne znanja i dokazivanja.
Zamerke kompaniji
Da biste napredovali u kompaniji, morate biti izuzetno motivisani za rad, spremni da pokrenete tim oko sebe i uvek dati sve od sebe. Puno dokazivanja za bolju poziciju... Gužva i vika u kompaniji zna da smeta, pogotovo kada je potrebna koncentracija. Male početne plate.
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.02.2016.

Konsultant za implementaciju i održavanje informacionog sistema i outsource.


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
U kompaniji se može puno naučiti što se tiče programiranja i konsultantskog posla. Ekipa je dobra, uglavnom su zaposleni mlađi ljudi. Radna atmosfera je takođe ok. Radi se na novim računarima u novim i lepo opremljenim kancelarijama. Sva prava zaposlenih se poštuju, godišnji odmori, bolovanja, praznici i ostalo.
Zamerke kompaniji
Lični dohodci bi mogli biti veći, mislim da su manji nego kod konkurencije.
preporučujem
utisak postavljen: 05.12.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija M&I Systems, Co. Group, osnovana 1991. godine u Novom Sadu, danas je jedna od vodećih grupacija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

Postali smo ključni partner svim uspešnim organizacijama koje žele da uz napredna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, standardizuju procedure, racionalizaciju troškove, osiguraju profit i obezbede konkurentsku prednost na tržištu.

Dve decenije uspešnog poslovanja obeležio je rad na razvoju sopstvenih ERP softverskih sistema, sistema poslovne inteligencije, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance management-a, konsultantske usluge implementacije SAP rešenja, sistem integracija, usluge outsourcinga, univerzitetskog softvera.

Do sada je implementirano više od 30 različitih rešenja u preko 20 industrija i 200 kompanija širom regiona Jugoistočne Evrope.

M&I Systems, Co. je deo M&I Group koju čine M&I Systems, Co. Novi Sad i Beograd i M&I Systems Banja Luka.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

ERP Konsultant za obračun zarada

Novi Sad  • Rok: 18.10.2019

Obračun zarada i drugih ličnih primanja za eksterne klijente - priprema podataka, kontrola, podnošenje poreskih prijava i izveštavanje o izvršenim isplatama... (pročitaj oglas)

ERP konsultant

Novi Sad  • Rok: 13.08.2019

Analizira poslovne procese sa klijentom i obezbeđuje rešenja kroz postojeći ERP sistem. Implementira sistem kod novih klijenata. Izrađuje funkcionalne specifikacije. Testira razvojna i standardna rešenja... (pročitaj oglas)

Java Developer

Novi Sad

Poznavanje neke od sledećih tehnologija u okviru serverskog dela aplikacije: Spring, Hibernate, Struts 2, Web Servisi RST, SOAP, Jasper Reports... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
M & I SYSTEMS,CO
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 16
Datum osnivanja
23.01.1991.
PIB
101628606
Matični broj
08226482
Poslovni naziv
M & I SYSTEMS, CO DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA INFORMATIČKI INŽENJERING, MENADŽMENT, KONSALTING, REINŽENJERING POSLOVNIH SISTEMA NOVI SAD
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladan Balaban - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija