MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

  (5 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

IT Consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobije se zadatak programerski i prezentacija i kada se uradi zakazuje se odbrana, na kojoj se brane oba, a onaj zadatak koji je bolje urađen odrađuje da li si za konsultanta ili developera. Posle odbrane ide razgovor sa HR-om i osobom koja je senior verovatno iz domena. Razgovor je opšti. HR je velika mana ove firme, iz mog i tuđih iskustava sa vrlo diskutabilnom ocenom sposobnosti.

utisak sa intervjua postavljen: 11.02.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Associate consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Beneficije, mogućnost napredovanja, dobra atmosfera.
preporučujem
utisak postavljen: 28.10.2016.

Konsultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja prvenstveno mladim ljudima pruža sjajne mogućnosti za brz razvoj, kao i priliku za internacionalno radno iskustvo na velikim projektima. Odličan sistem edukacije koji omogućava zaposlenima da pohađaju razne edukacije, softskills i druge treninge . Radni prostor je uređen prema željama zaposlenih i atmosfera na poslu je sjajna. Organizovan je niz sportskih aktivnosti kao i mnogi zajednički događaji. I ukoliko volite da putujete, na ovom poslu vas sigurno neće zaobići :)
preporučujem
utisak postavljen: 12.10.2016.

Konsultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična radna atmosfera, timski duh kakav se retko viđa i velika mogućnost napredovanja. Nemačka kompanija koja se apsolutno ne uklapa u srpske standarde, što je odlično jer nikada nećete biti zakinuti za platu, godišnje odmore, prevoz, topli obrok i sl. Ooogroman plus je privatno zdravstveno osiguranje. Tu je takođe sjajan fun room, joga pre posla, pokloni za rođendan, plaćene fizičke aktivnosti, ali pre svega sjajne kolege.
preporučujem
utisak postavljen: 11.10.2016.

Pozicija konsultanta u oblasti SAP for Insurance

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd / Airport city
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je obuhvatao: - Skype intervju - Dobijanje softverskog zadatka putem mail-a - Kontakt povodom pitanja u vezi zadatka putem mail-a, telefona ili skype-a - Intervju koji obuhvata prezentovanje (1) resenja zadatka, (2) prezentacije o osiguranju

utisak sa intervjua postavljen: 11.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

MSG Global Solutions South East Europe d.o.o deo je MSG Group kompanije, jedne od 10 vodećih kompanija u oblasti IT konsaltinga i integracije sistema u Nemačkoj.

MSG poseduje više od 30 godina iskustva u radu u oblasti industrije osiguranja, i od strane klijenata potvrđeno iskustvo u oblasti IT konsaltinga i implementacje u oblasti osiguranja. 

Kompanija ima predstavništva u Nemačkoj, Španiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu, Srbiji, Italiji, Koreji, Filipinima, Sjedinjenim Američkim Državama i Singapuru.

Cilj kompanije MSG Global Solutions jeste da svojim korisnicima obezbedi fokusiranu strategiju, savetovanje u okviru procesa i aplikacija, kao i fleksibilna IT rešenja koja odražavaju standarde i zahteve tržišta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

SAP Insurance Analyzer / SAP Performance Management for Financial Services Consultant

Beograd  • Rok: 18.10.2017

Receive training which focuses on the development of programming skills and product knowledge related to SAP IA and FS-PER. Utilize the SAP software platform for Financial Services... (pročitaj oglas)

SAP ABAP Developer

Beograd  • Rok: 12.10.2017

Bachelor or Master degree in Information Technologies, Computer Science or equivalent. Experience in the design and programming in the area of SAP NetWeaver. 1 to 3 years' experience in ABAP / ABAP Objects... (pročitaj oglas)

SAP ABAP Developer Junior

Beograd  • Rok: 12.10.2017

Bachelor or Master degree in Information Technologies, Computer Science or equivalent. Knowledge of Java programming language and surrounding technologies. Knowledge of architectural and software patterns... (pročitaj oglas)

DevOps Junior

Beograd  • Rok: 29.08.2017

Expert in the administration of IT infrastructures. Familiar with "DevOps" concept. Knowledge of Linux/Unix system administration and internals. Knowledge of network design and implementation... (pročitaj oglas)

SAP Basis Senior

Beograd  • Rok: 25.08.2017

Minimum 3 years full implementation and support experience in SAP projects, Bachelor’s Degree and minimum 5 years of experience in SAP Basis installation and Administration... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE
Adresa
Terazije 5
Datum osnivanja
09.08.2011.
PIB
107197657
Matični broj
20754052
Poslovni naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Đokić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija