MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

  (5 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

Java Internship (top talent program)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se na tromesečnu praksu. Tri kruga selekcije. Razgovor s HR-om i rad logičkog testa. Standardni test tipa nastavi niz neke tri slike ili niz brojeva. To ne gledaju previše za tromesečnu praksu. Tehnički zadatak u javi. Vreme na raspolaganju, tri dana. Postoje tri nivoa zadatka. Bira se jedan nivo. Prvi i drugi nivo su poprilično laki i rešavaju se za dan. Treći nivo zadataka je pravljene jednostavne peer-to-peer mreže. Zadatak je dovoljno detaljno opisan u postavci. Na raspolaganju su vam autori zadatka za pitanja i nejasnoće. Treći krug, ukoliko ste dobro uradila zadatak, pozivaju vas da prezentujete rešenje i još jednu dodatnu prezentaciju na zadatu temu. Rok je isto tri dana. Prezentacije i prezentovanje se odvija na engleskom jeziku kao i pitanja u vezi teme. Nakon prezentovanja idu pitanja o zadatku. Kako ste rešavali, problemi i slično. Tada dobijate i feedback koliko dobro ste uradili zadatak i objašnjen kriterijum ocenjivanja. Par dana nakon toga dobijate odgovor da li ste prošli ili ne. I ako sam dobro prošao sva tri kruga (feedback), ponudu nisam dobio uz obrazloženje da im je tada bila najjača klasa kandidata i da su finese odlučivale ko prolazi. Dobio sam I poziv da se ponovo javim u budućnosti za neku junior poziciju. Generalno su svi ljubazni i odgovaraju na sva pitanja.

utisak sa intervjua postavljen: 21.08.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Postoje 3 kruga: HR intervju kad se radi i logički test, softverski zadatak, prezentacije. Krugovi jesu eliminacioni, ali npr u toku prezentacije softverskog rešenja možete popraviti ocenu istog. Moram da napomenem da su svi iz hr, ali i bilo ko sa kim dolazite u kontakt, izuzetno ljubazni i otvoreni za dodatna pitanja.

utisak sa intervjua postavljen: 24.01.2018.

IT Consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobije se zadatak programerski i prezentacija i kada se uradi zakazuje se odbrana, na kojoj se brane oba, a onaj zadatak koji je bolje urađen odrađuje da li si za konsultanta ili developera. Posle odbrane ide razgovor sa HR-om i osobom koja je senior verovatno iz domena. Razgovor je opšti. HR je velika mana ove firme, iz mog i tuđih iskustava sa vrlo diskutabilnom ocenom sposobnosti.

utisak sa intervjua postavljen: 11.02.2017.

Associate consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Beneficije, mogućnost napredovanja, dobra atmosfera.
preporučujem
utisak postavljen: 28.10.2016.

Konsultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija koja prvenstveno mladim ljudima pruža sjajne mogućnosti za brz razvoj, kao i priliku za internacionalno radno iskustvo na velikim projektima. Odličan sistem edukacije koji omogućava zaposlenima da pohađaju razne edukacije, softskills i druge treninge . Radni prostor je uređen prema željama zaposlenih i atmosfera na poslu je sjajna. Organizovan je niz sportskih aktivnosti kao i mnogi zajednički događaji. I ukoliko volite da putujete, na ovom poslu vas sigurno neće zaobići :)
preporučujem
utisak postavljen: 12.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MSG Global Solutions South East Europe d.o.o deo je MSG Group kompanije, jedne od 10 vodećih kompanija u oblasti IT konsaltinga i integracije sistema u Nemačkoj.

MSG poseduje više od 30 godina iskustva u radu u oblasti industrije osiguranja, i od strane klijenata potvrđeno iskustvo u oblasti IT konsaltinga i implementacje u oblasti osiguranja. 

Kompanija ima predstavništva u Nemačkoj, Španiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu, Srbiji, Italiji, Koreji, Filipinima, Sjedinjenim Američkim Državama i Singapuru.

Cilj kompanije MSG Global Solutions jeste da svojim korisnicima obezbedi fokusiranu strategiju, savetovanje u okviru procesa i aplikacija, kao i fleksibilna IT rešenja koja odražavaju standarde i zahteve tržišta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Systems Administrator - AWS Cloud Services

Beograd  • Rok: 23.11.2018

Bachelor or Master Degree in Informatics or equivalent and two or more years of experience in managing AWS cloud resources and workloads... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE
Adresa
Terazije 5
Datum osnivanja
09.08.2011.
PIB
107197657
Matični broj
20754052
Poslovni naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Đokić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija