MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MSG Global Solutions South East Europe d.o.o.

  (5 utisaka)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.8
balans između karijere i privatnog života

Konsultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična radna atmosfera, timski duh kakav se retko viđa i velika mogućnost napredovanja. Nemačka kompanija koja se apsolutno ne uklapa u srpske standarde, što je odlično jer nikada nećete biti zakinuti za platu, godišnje odmore, prevoz, topli obrok i sl. Ooogroman plus je privatno zdravstveno osiguranje. Tu je takođe sjajan fun room, joga pre posla, pokloni za rođendan, plaćene fizičke aktivnosti, ali pre svega sjajne kolege.
preporučujem
utisak postavljen: 11.10.2016.

Pozicija konsultanta u oblasti SAP for Insurance

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd / Airport city
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je obuhvatao: - Skype intervju - Dobijanje softverskog zadatka putem mail-a - Kontakt povodom pitanja u vezi zadatka putem mail-a, telefona ili skype-a - Intervju koji obuhvata prezentovanje (1) resenja zadatka, (2) prezentacije o osiguranju

utisak sa intervjua postavljen: 11.10.2016.

Consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kroz program odlično organizovane prakse potpisao sam ugovor na neodređeno vreme u msg-u. Iz iskustva nekoliko prethodnih zaposlenja mogu reći da kompanija pruža izuzetne mogućnosti i mladim, ali i ljudima sa iskustvom. Izuzetno organizovana, sa ogromnim mogućnostima za napredak u više pogleda. Kompanija konstantno radi na poboljšanju svih aspekata poslovanja, a pre svega na usavršavanju svojih zaposlenih. Odlični benefiti, mogućnosti napredovanja, izazovi... Drže me već skoro 4 godine u msg-u!
Zamerke kompaniji
Zaista ne bih imao šta navesti... Odlična atmosfera, okruženje mladih i motivisanih ljudi... zaista bez zamerki...
preporučujem
utisak postavljen: 11.10.2016.

Business Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvo, kada sam došao na razgovor tek tada su mi objasnili da pozicija zapravo nema veze sa svojim nazivom, nego da je u pitanju outsource-ing SAP konsultanata. Drugo, objasnili su mi šemu napredovanja koja je možda validna za neku administrativnu kompaniju, ali ne u IT industriji. Mali procenti na godišnjem nivou i te zastarele šeme. Treće, to add insult to the injury, ponuda od 750 evra za nekoga sa više relevantnog iskustva? Odlučio sam da ne nastavim sa procesom dalje.

utisak sa intervjua postavljen: 17.07.2016.

Consultant


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija mi je dala mogućnost da napredujem u domenima u kojima sam želeo. Od svojih nadređenih uvek mogu da računam na tansparentnost u informacijama, razumevanje i maximalnu podršku. Ono što smatram retkim jeste činjenica da koliko god rastemo, novi ljudi koji dođu, nadograđuju već neverovatno dobru atmosferu koja u okviru kompanije postoji. MSG predstavlja kompaniju u kojoj se svaki zaposleni vidi na duži vremenski period, što je retkost na našem tržistu.
preporučujem
utisak postavljen: 14.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MSG Global Solutions South East Europe d.o.o deo je MSG Group kompanije, jedne od 10 vodećih kompanija u oblasti IT konsaltinga i integracije sistema u Nemačkoj.

MSG poseduje više od 30 godina iskustva u radu u oblasti industrije osiguranja, i od strane klijenata potvrđeno iskustvo u oblasti IT konsaltinga i implementacje u oblasti osiguranja. 

Kompanija ima predstavništva u Nemačkoj, Španiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Indiji, Brazilu, Srbiji, Italiji, Koreji, Filipinima, Sjedinjenim Američkim Državama i Singapuru.

Cilj kompanije MSG Global Solutions jeste da svojim korisnicima obezbedi fokusiranu strategiju, savetovanje u okviru procesa i aplikacija, kao i fleksibilna IT rešenja koja odražavaju standarde i zahteve tržišta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Systems Administrator - AWS Cloud Services

Beograd  • Rok: 23.11.2018

Bachelor or Master Degree in Informatics or equivalent and two or more years of experience in managing AWS cloud resources and workloads... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE
Adresa
Terazije 5
Datum osnivanja
09.08.2011.
PIB
107197657
Matični broj
20754052
Poslovni naziv
MSG GLOBAL SOLUTIONS SOUTH EAST EUROPE DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Đokić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija